Poze nemaivazute cu Ilinca Vandici, aproape goala! A incins imaginatia barbatilor

Publicat: 21 Jan. 2019, 16:26 News 3

Prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil", Ilina Vandici, a incins imaginatia barbatilor cu pozele in care apare dezbracata.

Ilina Vandici este o prezenta de neratat pe micul ecran, frumusetea sa fiind apreciata atat de barbati, cat si de femei. In decursul anilor, am putut s-o vedem cu diferite stiluri.

Este o fire indrazneata si nu se da in laturi de la provocari, chiar daca una din ele ar fi sa pozeze aproape dezbracata. Ceea ce a si facut acum cativa ani.

Potrivit Cancan, aceasta nu a aparut niciodata in Playboy, insa a realizat un pictorial putin spus indraznet, in acele poze fiind aproape goala, acoperita doar de niste fulgi.

Poze nemaivazute cu Ilina Vandici, aproape goala

Ilina Vandici, aproape goala

„Am primit propuneri de a apărea în revista Playboy după ce am făcut un pictorial mai îndrăzneț. Numai că tatăl meu este o persoană mai conservatoare și nu ar fi niciodată de acord să apar goală prin reviste. Mi-ar fi rușine să mă vadă așa” a spus aceasta potrivit sursei citate.

In prezent Ilina Vandici este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil” si este casatorita cu Andrei Neacsu, impreuna cu care are un frumos baiat pe nume Zian. Insa cei doi nu se opresc aici si vor o surioara pentru acesta, insa nu chiar acum.

„Încă nu, încă nu, pentru că toată atenţia trebuie să fie asupra lui, dar poate într-un an sau doi, da. Şi asta pentru că e minunat să ai copii” a mai spus Ilinca Vandici.

Sursa poze: Cancan

Publicat: 21 Jan. 2019, 16:26 News 3
Pe aceeași temă