VIDEO. Cine e Andi Constantin, noul Burlac de la Antena 1! Ce calități trebuie să aibă viitoarea soție

Publicat: 19 Jan. 2021, 08:10 Vedete

Andi Constantin este noul Burlac de la Antena 1 care va încerca să își găsească partenera potrivită pentru el și care își va pune la „bătaie” șarmul și carisma. Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” este pregătită să se lase ispitit de domnișoare.

Andi Constantin a avut numeroase apariții televizate, iar cel mai mare impact l-a avut în emisiunea ”Insula Iubirii” de la Antena 1, acolo unde a jucat rolul de ispită. Și chiar a reușit, căci multe domnișoare i-au ”picat în plasă” în timpul show-ului. În curând, el va fi cel care se va lăsa ispitit, căci noul Burlac își dorește o soție! Chiar el a spus ce calități trebuie să aibă viitoarea parteneră.

Andi este multiplu campion de fitness, antreprenor și creator de content digital. Burlacul va fi prezent în multe locații inedite, atât în România, cât și în Turcia, alături de 25 de domnișoare care se vor lupta pentru inima bărbatului.

Ce calități trebuie să aibă viitoarea soție

Așa cum a mărturisit și Andi Constantin, viitoarea parteneră a sa trebuie să se înarmeze cu răbdare, să fie înțelegătoare și dedicată. Vedeta mărturisește că cel mai mare defect pe care îl are se leagă de comunicarea nu atât de bună.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a spus Andi Constantin la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a mai spus el.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2 , Facebook Andi Constantin

Publicat: 19 Jan. 2021, 08:10 Vedete
Pe aceeași temă