Fetelor, e pregătit! Cine e Burlacul 2020! Femeile sunt înnebunite după el

Publicat: 29 Jul. 2020, 09:27 Vedete

Anul acesta, după o pauză de mai bine de cinci ani, va reîncepe show-ul ”Burlacul” unde vom avea în centrul atenției un bărbat care este dorit chiar și de dinainte de emisiune! Oare despre cine este vorba!?

Bărbatul care va trebui să se lase cucerit este chiar Andy Constantin, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, show la Antena 1. Se pare că din ispită a ajuns cel care trebuie să fie ispitit! Tânărul de 29 de ani este pregătit pentru o nouă aventură și o nouă provocare a vieții sale.

Cel care va prezenta ”Burlacul” de la Antena 1 este chiar Răzvan Fodor, fost concurent în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”, partenerul de show al lui Chef Sorin Bontea.

„Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a spus Răzvan Fodor despre noul burlac, arată Cancan.

Răzvan Fodor: „Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă”

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii, scre antena3.ro.

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe `Burlacul`, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Publicat: 29 Jul. 2020, 09:27 Vedete
Pe aceeași temă