Ce femei îi fac avansuri celui mai dorit burlac din România: ”În fiecare zi trebuie să găsesc câteva poze deocheate”

Publicat: 15 Jan. 2022, 10:20 Vedete

Andi Constantin profită din plin de celebritatea pe care și-a câștigat-o în urma emisiunii ”Burlacul”. Publicitatea i-a deschis fostei “ispite” orizonturile către inimile domnișoarelor dornice de aventură.

În primăvara anului trecut se difuza duelul a 25 de concurente pentru titlul suprem de iubită a “Burlacului”, însă nu totul a fost lapte și miere pentru cel ce plecase cu gânduri de însurătoare către Turcia, țara în care s-a filmat show-ul de pe Antena 1.

Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit la puțin timp după „ultima gală a trandafirului”. Separarea a lăsat loc vacant locul pentru o nouă pretendentă.
Chiar dacă afirmă că uneori trebuie să muncească dublu pentru a câștiga încrederea unei femei atunci când intențiile sunt serioase, Andi Constantin se declară un romantic incurabi. Dominat de atenție și rigoare când vine vorba de alegerea partenerei. Chiar și pentru o noapte! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cum arată soția ideală pentru Andi Constantin

Așa cum a mărturisit și Andi Constantin, viitoarea parteneră a sa trebuie să se înarmeze cu răbdare, să fie înțelegătoare și dedicată. Vedeta mărturisește că cel mai mare defect pe care îl are se leagă de comunicarea nu atât de bună.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a spus Andi Constantin la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine. Mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație. Dar sper să schimb acest lucru în curând”, a mai spus el.

Publicat: 15 Jan. 2022, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă