Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat! Imagini cu ea, din timpul live-urilor erotice FOTO

Publicat: 27 mart. 2019, 19:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Tanara, ca si colega ei de emisiune - Larisa -, a marturisit ca a facut videochat. Este cel mai usor mod prin care romancele fac bani, fara sef, fara program!

Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat. Tanara sustine ca a facut acest lucru din lipsa de bani. Pe numele ei complet Raluca Munte, tanara de la Puterea Dragostei are un trecut controversat. Aceasta a fost fotografiata in timp ce facea videochat.

Imaginile cu Raluca de la Puterea Dragostei facand videochat au fost date presei. Se pare ca iubita lui Ricardo de la Puterea Dragostei a facut videochat ani buni, anunta wowbiz.ro. Tanara si-a mintit actualul iubit cand i-a spus ca a facut-o doar o perioada scurta de timp. Larisa si Adrian, noapte impreuna la hotel! Ce s-a intamplat intre cei doi concurenti Puterea Dragostei

Conform sursei citate, Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat si dupa facultate. Aceasta isi rasfata clientii cu tinute din latex, negre si mulate. Tinuta din fata camerei ar fi fost purtata si in cadrul emisiunii Puterea Dragostei.  

Raluca, mesaje dure dupa ce s-a aflat de videochat

„Am crezut în oameni. Am crezut în fiecare promisiune, în fiecare gest… am crezut şi mai rău mi-a părut rău. „Nu merită să crezi în oameni” îmi spunea cineva zilele trecute. „Nu merită pentru că încrederea asta pe care tu le-o acorzi, te va călca în picioare. Te va obosi bucăţică cu bucăţică”. Am zâmbit tristă când am auzit aceste cuvinte, pentru că ştiu ce a vrut să spună. Şi mai ştiu şi că are dreptate. Sunt atât de conştientă, de fiecare dată când aleg să cred într-o persoană, că voi sfârşi prin a-mi fi ruinată acea încredere acordată.

Am fost folosita din toate punctele de vedere în fosta relație. Eu nu voi arata nici o dovadă despre persoana care mi-a făcut rău atâta timp, prin înregistrarile primite unde am dovadă vie! Nu voi arata lumii! Știu că familia mea a văzut totul și mă bucură acest lucru. Aștept cu nerăbdare săptămâna viitoare să vedeți adevărul, cine a mințit, cine a jucat teatru și cine s a folosit de cine. Eu voi merge mai departe și voi lupta. Susținătorii mei am observat că mă susțin necondiționat și ma votează într-un număr atât de mare zi de zi.

Vă mulțumesc mult pentru asta ! Vă mulțumesc că ați fost de la începutul emisiunii alaturi de mine! Oameni atât de frumoși, oameni care au văzut și dincolo de aparente! Am invatat din filmul Titanic că: „Sufletul unei femei..este un ocean adânc de secrete”! Acea actrița a avut dreptate, dar eu sunt ca o carte deschisă și nu pot sa spun minciuni. Mi-am pus sufletul pe tavă prea mult și am ajuns sa regret enorm. De astazi- mă voi axa doar pe oamenii buni din viața mea și pe acei oameni care mă cunosc cu adevărat ce fel de persoana sunt.

#TeamRaluca, echipa mea frumoasa, sunteți mereu la inima mea! Vă îmbrățișez!; (…), Vă mulțumesc din inimă pentru top 3 la voturile celor de acasă!; (…), M-ați emoționat până la lacrimi.. Prin mesajele voastre de susținere , mesaje atât de frumoase. Voi trece și peste acest pas.. și tot voi.. îmi dați puterea necesară să merg cat mai departe. M-ați lăsat fără cuvinte.. Mii de scuze ca nu pot comunica cu voi toți.. sunt prea multe mesaje, dar .. le citesc mereu și voi știți acest lucru! Sunteți la inima mea mereu!”, sunt mesajele pe care Raluca le-a postat. Puterea Dragostei. Andreea Mantea a ‘linsat’ concurentii! Ce pedepse a aplicat: ‘Trebuie sa fie o lectie!’ VIDEO

Publicat: 27 mart. 2019, 19:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă