Amalia Nastase se muta in America. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 01 Apr. 2019, 13:17 News 3

In ultimii ani, toate vacantele vedetei au fost petrecute in Los Angeles. Acum, fiicele ei vor sa se mute in America definitiv deoarece le place stilul de viata.

Amalia Nastase se muta in America pentru fiicele sale. Acestea s-au indragostit de stilul de viata american si vor sa se mute definitiv acolo. Pentru a nu avea o familie impartita intre continente, Amalia Nastase se muta in America cu catel si cu purcel! Amalia Nastase, strigat de disperare: „Nu mai suport sa fiu grasa!” Dieta cu care crede ca o sa slabeasca 20 de kg

Amalia Nastase a fost invitata in cadrul emisiunii „Star Trips&Tricks”. Vedeta a marturisit ca fiicele ei, Alessia si Emma, de 16 si 13 ani, isi doresc sa mearga in America. Toate vacantele au fost facute acolo si parintii lor, Amalia si Ilie Nastase, le ofera ocazia sa duca un trai in America.

Amalia Nastase se muta in America

  • „Ele merg la Școala Americană de mici, Toma merge și el de anul acesta. Sunt educate în sistemul ăsta și bineînțeles că următorul pas va fi să meargă la facultate acolo. Alessia mai are doi ani. Sunt pregătită să le văd la facultate, dar nu-mi vine să cred că au crescut așa mari și că, practic, mai am doi ani până când Alessia pleacă de la noi de acasă!
  • Dacă doi dintre copiii mei vor fi acolo, n-are rost să stăm despărțiți. Nu știm încă ce o să facem, dacă o să cumpărăm ceva în America, pentru că nu am făcut încă nici un plan, dar când s-o întâmpla cu facultatea Alessiei, o să vedem…”, a declarat Amalia pentru Libertatea.ro. Cat s-a ingrasat Amalia Nastase! Este de nerecunoscut! Are 30 de kilograme in plus si o ia rapid pe urmele Ritei Muresan!

Amalia Nastase nu va renunta la Romania definitiv

  • „Știi care e chestia? Să fii patriot… Și Brâncuși a fost unul dintre cei mai mari patrioți, evident că nu mă compar cu el, dar patriotismul nu constă în locul unde stai. Poți să iubești România de oriunde, important e să o iubești. Că dacă stai aici și arunci chiștoace pe jos și îți bați joc și nu ajuți nici un copil care are nevoie de ajutor, asta nu e iubire de țară.
  • Asta e pur și simplu o conlocuire. Eu dintotdeauna voi fi o fată care s-a născut în Rahova, care a stat 20 de ani în Rahova și care a crescut în această țară și este româncă. Eu nu o să fiu niciodată altceva, indiferent ce scrie pe pașaport”, a explicat Amalia Năstase. 
Publicat: 01 Apr. 2019, 13:17 News 3
Pe aceeași temă