Leonard Doroftei, ospatar in restaurantul sau! De ce a ajuns sa faca si ‘munca de jos’

Publicat: 01 Apr. 2019, 11:22 Vedete

Celebrul pugilist are o afacere in Ploiesti care merge binisor. Cand scoate profit, cand merge in pierdere. Dar Leonard se bucura de localul sau.

Leonard Doroftei a ajuns ospatar in restaurantul sau. Fostul sportiv face orice pentru a se asigura că afacerea are continuitate. Din lipsă de personal, „Moşul” a trecut la servit la mese. Sustine că „nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienţi”.

În 2017, Doroftei a fost obligat de autorităţi să părăsească spaţiul în care-şi desfăşura acitivitate. “Moşul” s-a mutat cu pub-ul într-un loc lângă stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Procesul a fost câştigat de Doroftei, dar problemele sunt departe de a fi rezolvate. Fostul sportiv acuză că este „sabotat”.

Leonard Doroftei, ospatar in restaurantul sau

Marele campion din box, Leonard Doroftei, a devenit chelner, întrucât nu mai face rost de oameni pentru pub-ul său: „Chelnerii pleacă acolo unde văd, pentru că dacă n-au clienţi, n-au nici bani. În pub-ul meu am învăţat meseria de chelner. Am servit la mese, cot la cot cu angajaţii. În această meserie trebuie să fii tot timpul alături de clienţi. Dacă eşti încruntat, treci la bucătărie! Chelnerul nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienţi”, a declarat Leonard Doroftei pentru Libertatea.ro.

Doroftei recunoaşte că-şi face treaba din pasiune: „Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viaţă anterioară. În pub organizez diferite evenimente. N-am altă soluţie, pentru că altfel lucrurile se mişcă destul de încet. La toate evenimentele pe care le-am organizat anul acesta au fost 150 de persoane. S-au «jucat» cu casa închisă”, a mai spus fostul boxer.

Publicat: 01 Apr. 2019, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă