Leonard Doroftei, în carantină în Canada: „Toată lumea stă în casă!”

Publicat: 30 Mar. 2020, 13:22 Vedete
Leonard Doroftei, în carantină în Canada: Toată lumea stă în casă!

Leonard Doroftei, în carantină în Canada. Fostul mare pugilist a povestit, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, că distanţarea socială e recomandată şi în Canada, însă fără a fi nevoie de măsuri precum aducerea armatei pe străzi.

”Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi. Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată.   

Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile”, a spus Leonard Doroftei, aflat în carantină în Canada.

Leonard Doroftei a plecat din România

„N-a mai putut rezista presiunii de aici. Ar fi vrut să rămână în ţară, dar nu a mai avut nici o motivaţie. Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deţine cetăţenia acestei ţări.

El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aştepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel”, a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Doroftei, în urmă cu ceva timp, la un post de televiziune.

Publicat: 30 Mar. 2020, 13:22 Vedete
Pe aceeași temă