Leonard Doroftei a plecat din tara! Si-a luat familia si s-a mutat. Unde va locui de azi inainte

Publicat: 09 Jul. 2019, 14:32 Vedete

Fostul campion mondial la box nu mai face fata cheltuielilor. Afacerea lui nu mai aducea profit si problemele cu birocratia l-au invins.

Leonard Doroftei a plecat din tara. Fostul campion mondial la box si-a luat familia si s-a mutat in Canada. Cu toate ca a incercat sa isi tina afacerea pe linia de plutire, Mosu’ a avut parte numai de probleme. Legea si birocratia din Romania nu l-au ajutat sa fie un patron ca la carte, care sa isi permita un restaurant modest.

De cand pub-ul lui din centrul orasului Ploiesti a fost evacuat, Leonard Doroftei a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme financiare. Pub-ul a fost mutat deoarece cladirea in care se afla are risc seismic mare.

Leonard Doroftei a plecat din tara

„N-a mai putut rezista presiunii de aici. Ar fi vrut să rămână în ţară, dar nu a mai avut nici o motivaţie. Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deţine cetăţenia acestei ţări.

El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aştepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel”, a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Doroftei pentru Telekom Sport.

Leonard Doroftei a vrut sa se mute in Bucuresti

Leonard Doroftei va parasi Ploiestiul si se va muta in Bucuresti, datorita conflictului deschis pe care le-a avut cu autoritatile din Ploiesti. De un an de zile se lupta cu procesele asa ca Doroftei, in varsta de 48 de ani, a hotarat sa incheie socotelile cu barul sau de langa stadionul „Ilie Oana”.

Leonard Doroftei, ospatar in restaurantul sau! De ce a ajuns sa faca si ‘munca de jos’

Imediat dupa ce s-a retras din cariera sa, fostul campion WBA a decis sa investeasca toti banii sai intr-un bar numit „Doroftei Pub”, pe spatiul primit de la Primarie. Daca la inceput totul mergea ca pe roate, dupa un timp au aparut complicatii pentru ca acea cladire reprezenta un risc seismic ridicat, de aceea a fost instiintat ca trebuie sa paraseasca spatiul.

Leonard Doroftei continua lupta cu autoritatile din Ploiesti: „Singurul meu beneficiu este ca pot circula cu autobuzul fara bilet!” VIDEO

Dupa aceea au inceput problemele si bataile de cap pentru Doroftei, care a apelat la instanta si a recastigat spatiul, insa povestea nu s-a terminat aici. Afla mai multe detalii!

Fiul lui Leonard Doroftei, implicat intr-un accident! E cercetat după ce ar fi lovit cu maşina un autoturism

Publicat: 09 Jul. 2019, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă