Fiul lui Leonard Doroftei, implicat intr-un accident! E cercetat după ce ar fi lovit cu maşina un autoturism

Publicat: 13 Oct. 2018, 13:55 Vedete

Fiul fostului campion mondial la box Leonard Doroftei a fost implicat într-un accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Ploieşti.

Fiul lui Leonard Doroftei, implicat intr-un accident! Tânărul a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat în alte două autovehicule parcate. El nu consumase alcool şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, pe şoseaua Vestului din Ploieşti. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa.

Fiul lui Leonard Doroftei, implicat intr-un accident!

Autoturismul pe care fiul lui Doroftei îl conducea a lovit din spate autoturismul care circula regulamentar, proiectându-l în alte două autovehicule parcate pe marginea drumului.

În urma impactului, şoferul autoturismului lovit de maşina condusă de fiul lui Leonard Doroftei a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, însă nu a fost transportat la spital.

Poliţiştii l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, care a arătat că acesta nu consumase alcool. Fiul lui Doroftei e cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere.

Publicat: 13 Oct. 2018, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă