Motivul pentru care Printesa Diana avea mereu privirea tintuita in pamant! Nu isi dorea deloc sa para umila pentru Charles!

Publicat: 13 oct. 2018, 11:25 Autor: madalina m. News 3

Printesa Diana obisnuia sa isi tina privirea plecata in pamant, la aparitiile oficiale.

Multi au crezut ca motivul din spatele acestui gest facut adesea de catre Printesa Diana e cu totul altul. Fanii Familiei Regale obisnuiau sa creada ca sotia lui Charles isi tine privirea in pamant din cauza ca vrea sa para umila, alaturi de sotul ei.

„Printesa Inimilor” a fost cea care a spus adevarul, la cativa ani de cand se maritase cu Printul Charles. Diana a admis in timpul unui interviu de ce prefera sa adopte acea atitudine, mai ales in primii ani de mariaj.

Printesa Diana nu a avut un mariaj usor, alaturi de Printul Charles. De cele mai multe ori, ea aparea cu privirea indreptata spre pamant, in pozele oficiale. Prefera sa faca acest lucru mai ales cand participa la evenimentele oficiale.

Chiar si atunci cand era la bratul lui Charles, iar cei doi trebuiau sa indeplineasca vreo indatorire in calitate de cuplu regal, Diana obisnuia sa nu se uite direct spre obiectivul camerei de fotografiat.

Ea a recunoscut in fata autorului Andrew Morton ca i-au trebuit sase ani incat sa se obisnuiasca cu rolul sau, dar si sa se simta confortabila cu propria ei persoana. Totul dupa ce in luna iulie din anul 1981 a devenit sotia lui Charles.

Diana parea ca are o privire trista sau ca e ursuza, atunci cand participa la evenimentele oficiale. In primii ani in care aparea in calitate de sotie a Printului Charles, aceasta se uita mereu in pamant, daca stia ca e fotografiata.

Printesa Diana a recunoscut ca s-a confruntat cu diverse probleme si se simtea coplesita de faptul ca facea parte din Familia Regala a Marii Britanii. „Cand ajungeam la vreun eveniment, imi plecam rapid capul”, a marturisit aceasta.

Marturiile au fost facute chiar de catre aceasta, pe timpul unui interviu cu Andrew Morton. „Daca e sa ma gandesc la cum aratam in acele momente, da probabil parea ca sunt suparata sau umila. Nu m-am simtit asa niciodata on viata mea. Am fost doar terifiata pana aproape mi-am iesit din minti”, mai spunea regretata Diana.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 13 oct. 2018, 11:25 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă