Prinţul William şi Kate Middleton nu deţin custodia copiilor lor. Motivul este halucinant!

Publicat: 23 aug. 2018, 13:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Au 3 copii, insa Suverana este cea care detine custodia celor 3 micuti. Iar totul se datoreaza unei legi de peste 300 ani.

Prinţul William şi Kate Middleton nu deţin custodia copiilor lor.  Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, copiii ducilor de Cambridge, vor ramane sub costodia legala a Suveranei pana ce vor implini varsta majoratului, conform spuselor lui Marlene Koenig, istoricul regal şi fondatorul blogului Royal Musings pentru News.com.au.

„Acest lucru datează de la regele George I (conducătorul regatului la începutul anilor 1700), iar legea nu a fost niciodată schimbată. A făcut-o pentru că avea o relaţie foarte proastă cu fiul său, viitorul rege George al II-lea, aşa că au trecut această lege, ceea ce însemna că regele era protectorul nepoţilor săi“.

Prinţul William şi Kate Middleton nu deţin custodia copiilor lor

Prinţul William şi Kate Middleton nu deţin custodia copiilor lor. Motivul este halucinant!Asta inseamna ca atunci cand prinţul Charles va deveni rege, el va avea custodia nepoţilor săi, printre care copiii lui William, dar si viitorii copii ai Printului Harry cu Meghan Markle.

Aceasta lege, care a fost adoptată în 1717 şi a fost legalizată din nou în 1772, este motivul pentru care custodia copiilor nu a fost inclusă în documentele de divorţ ale prinţului Charles cu Printesa Diana. „Custodia nu este inclusă în documentele de divorţ deoarece în primul rând nu au avut în mod legal custodia copiilor lor“, a explicat Koenig.

Prinţul William şi Kate Middleton nu deţin custodia copiilor lor. Motivul este halucinant!Un exemplu de cand legea a fost pusa in aplicare a avut legatura chiar cu Printesa Diana, atunci cand nu si-a putut aduce fiii in Australia, pentru ca Regina nu si-a dat acordul.

Publicat: 23 aug. 2018, 13:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă