Leonard Doroftei continua lupta cu autoritatile din Ploiesti: „Singurul meu beneficiu este ca pot circula cu autobuzul fara bilet!” VIDEO

Publicat: 02 Nov. 2018, 11:21 Vedete

Barul din centrul orasului pare sa fie subiectul care ii da mari batai de cap lui Doroftei si pare ca nu a trecut inca peste momentul evacuarii sale din imobil.

Leonard Doroftei continua lupta cu autoritatile din Ploiesti pentru barul lui. Fostul mare campion mondial este in continuare in relatii tensionate cu autoritatile locale dupa ce l-au evacuat din cladirea in care isi dezvoltase barul pentru ca imobilul avea risc seismic.

Leonard Doroftei si sotia lui au fost invitati aseara la Antena 1 unde au discutat despre vechea lor problema cu autoritatile din Ploiesti care le-au „sabotat” businessul in care au investit foarte mult.

Doroftei este nemultumit ca acum a fost mutat din cladirea cu bulina din centrul orasului intr-un spatiu aflat la stadion, acolo unde atunci cand sunt meciuri de fotbal sau alte competitii sportive nu poate vinde deloc alcool.

Fostul puglist sustine ca nu-l ajuta cu nimic faptul ca autoritatile si-au aratat recunostinta fata de el numind o strada cu numele sau si vrea ca lumea din oras sa stie ca plateste chirie la primarie pentru spatiul primit.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Nov. 2018, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă