Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut măr de Leonard Doroftei. Sportivul i-a rupt tricoul și…”M-a aruncat pe acolo”

Publicat: 01 apr. 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Bordea a fost la un pas să fie bătut măr de Leonard Doroftei. Sportivul i-a rupt tricoul și l-a aruncat pe jos.

Cătălin Bordea este cunoscut pentru glumele acide pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, la adresa multor vedete din România. Actorul a recunoscut că și-a construit de multe ori spectacolele folosind informații din viața personală a acestora.

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut măr de Leonard Doroftei

La unul dintre show-uri, situația a degenerat, după ce a spus ceva ce nu trebuia despre Leonard Doroftei. Deși a fost avertizat de producători înainte de eveniment, Cătălin Bordea nu a ținut cont de nimic și l-a introdus în glume pe Lucian Bute pentru a stârnii reacții. Cei doi au fost implicați într-o situație controversată, în urmă cu mai mulți ani, când s-a spus că fostul pugilist i-ar fi făcut avansuri soției lui Doroftei.

”Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

Cătălin Bordea și soția nu își doresc să devină părinți

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, sunt împreună de peste 11 ani, iar ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, actorul a oferit un interviu despre iubire.

Mai mult decât atât, concurentul de la America Express a mărturisit de ce el și soția lui nu-și doresc să devină părinți.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când cântează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea”, a mărturisit actorul.

Așadar, Cătălin Bordea a mărturisit și care este motivul pentru care el și Livia, soția lui, nu-și doresc să devină părinți.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a spus concurentul de la America Express.

Publicat: 01 apr. 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă