Cătălin Bordea, fără lenjerie intimă în America Express: „Doamna mi-a zis să scot și chiloții”

Publicat: 22 mart. 2023, 13:35 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Bordea a rămas fără lenjerie intimă în semifinala America Express, în Columbia, pe Drumul Aurului. Comediantul a trebuit să facă față unei probe importante din concurs.

Aseară, 21 martie, în semifinala America Express concurenții au mers la vulcanul noroios din Columbia. Primii au ajuns Cătălin Bordea și Nelu Cortea, așa că s-au dezbrăcat în lenjerie intimă și au făcut băi de nămol. Cei doi concurenți aveau de umplut o găleată cu nămolul pe care îl cărau pe piele.

După ce au făcut mai multe ture până la vulcan și înapoi, Bordea și Cortea au umplut găleata înaintea tuturor. Apoi, cei doi comedianți au mers la un lac, unde urma un întreg ritual. O femeie trebuia să îi spele din cap până în piciore. Dar asta nu a fost tot! Femeia a spus deodată: “Scoateți și chiloții!”

Cătălin Bordea a rămas stupefiat: „Bă, doamnă! Cum să vă dau chiloții? Păi nu ne cunoaștem așa bine.” Până la urmă Cătălin Bordea s-a conformat și a scos lenjeria intimă, iar doamna i-a spălat-o cu multă migală.

„Doamne, asta e culmea. Sunt în puța goală la televizor, în America Express, într-un lac din Columbia, lângă o doamnă. Am făcut-o și pe asta”, a exclamat Cătălin Bordea.

Ei sunt câștigătorii din finala America Express! Cum s-au dat de gol cei doi concurenți

Ei sunt căștigătorii din finala America Express. Așa s-au dat de gol cei doi concurenți, după terminarea show-ului.

Toată lumea dorește să știe cine sunt marii căștigători America Express. După ce s-au speculat mai multe nume, cei doi concurenți ai show-ului de la Antena 1 s-au dat de gol. Nimeni nu a observat până acum că unul dintre concurenți are un semn distinctiv, ceea ce implică faptul că a vrut să își imprime pe viață faptul că a câștigat America Express și această experiență uluitoare.

Ei bine, nu o mai lungim! Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi concurenți sunt marii căștigători America Express 2023, de la Antena 1. Până acum au ținut totul ascuns și s-au ferit de declarații. Însă, puțini oameni au observat că unul dintre ei, mai exact Cătălin Bordea, are un nou tatuaj pe gât. Acela exprimă logo-ul America Express, într-un fel mai stilizat. Se pare că, Bordea a vrut să își imprime pe viață această experiență minunată prin care a trecut.

Este bine de știut că Bordea Cătălin are multe tatuaje și fiecare dintre ele are câte o poveste foarte interesantă în spate. Să ne amintim că, comediantul a promis unui bărbat din America Express că își va tatua o banană. Asta pentru că mexicanul l-a dus cu mașina până la destinație și avea o fermă de banane, atunci Bordea i-a promis că se va tatua cu o banană în amintirea lui.

Așadar, Cătălin Bordea a dorit să facă la fel și cu experianța din America Express. După ce a câștigat împreună cu Nelu Cortea concursul, el a decis să își tatueze pe gât logo-ul emisiunii.

Cătălin Bordea, părăsit de soție la întoarcerea din America Express 2023

Ei sunt câștigătorii din finala America Express! Livia s-a mutat de acasă și a plecat la o prietenă cu bagajele făcute. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

Soția lui Cătălin Bordea, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea. Toată mișcarea de forțe s-a întâmplat cât timp Cătălin Bordea ar fi fost plecat la America Express 2023. Citește articolul complet AICI.

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă!

Ei sunt câștigătorii din finala America Express! Nelu Cortea a trăit momente de panică la America Express. Asta pentru că i s-a făcut foarte rău înainte unei probe. Așadar, a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii, mai exact astm. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut că are o afecțiune cronică.

Una dintre echipele cele mai îndrăgite din cadrul emisiunii America Express 2023 de la Antena 1 este fără îndoială cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi sunt prieteni de mult timp, iar acum au decis să ia parte la această aventură împreună.

În timpul unei misiuni din cadrul competiției, lui Nelu Cortea i s-a făcut rău, în timp ce urca un deal, și a fost nevoit să se oprească, pentru a se liniști. A avut nevoie de un inhalator în cele din urmă, moment în care a spus că nu i s-a mai întâmplat de foarte mult timp să aibă o criză de astm atât de mare. Citește tot articolul AICI.

S-a elucidat misterul! De ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea

S-a aflat de ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea. Povestea este de-a dreptul amuzantă!

Ei sunt câștigătorii din finala America Express! În episodul cu numărul 12 din „Podcastito Express” de la AntenaPLAY a fost invitat Radu Bucălae. Comediantul a povestit ce ar face el dacă ar trebui să plece în America Express. Acest lucru și pentru că își dorește foarte mult să fie printre concurenții selectați în ediția următoare.

După ce toți trei au râs de anumite secvențe din show-ul TV de la Antena 1, Radu Bucălae și-a amintit o poveste scurtă din tinerețea lui. A povestit-o, spunând că de acolo se trage apelativul „baby”, pe care Nelu Cortea îl folosește atât de des.

„Era acum mulți ani, eram băiat de la țară. Și împreună cu alți băieți de la țară, ne-am urcat în mașină și am plecat și noi la mare. Repet, eram toți țărani autentici, fără nicio descuție. Ei bine, unul dintre ei a venit și cu iubita. Citește tot articolul AICI.

Foto: Capturi AntenaPLAY

Publicat: 22 mart. 2023, 13:35 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă