S-a elucidat misterul! De ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea

Publicat: 02 mart. 2023, 13:51 Autor: Camelia Vedete

S-a elucidat misterul! S-a aflat de ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea. Povestea este de-a dreptul amuzantă!

În episodul cu numărul 12 din „Podcastito Express” de la AntenaPLAY a fost invitat Radu Bucălae. Comediantul a povestit ce ar face el dacă ar trebui să plece în America Express. Acest lucru și pentru că își dorește foarte mult să fie printre concurenții selectați în ediția următoare.

De ce Nelu Cortea îi spune „baby” lui Cătălin Bordea

După ce toți trei au râs de anumite secvențe din show-ul TV de la Antena 1, Radu Bucălae și-a amintit o poveste scurtă din tinerețea lui. A povestit-o, spunând că de acolo se trage apelativul „baby”, pe care Nelu Cortea îl folosește atât de des.

„Era acum mulți ani, eram băiat de la țară. Și împreună cu alți băieți de la țară, ne-am urcat în mașină și am plecat și noi la mare. Repet, eram toți țărani autentici, fără nicio descuție. Ei bine, unul dintre ei a venit și cu iubita.

Am fost noi la mare, am băut, ne-am distrat și pe drumul de întoarcere acasă, iubita prietenului meu stătea în față, în mașină și o auzim toți cum îi spune partenerului ei.

Pe bune? Vaca? Te miri de o vacă pe care o vezi pe un câmp, tu de la țară, care de dimineață ai scos bălegarul de la vacă? Și de atunci noi am tot glumit cu . Iar Cortea a luat acest cuvânt ca un tic verbal”, a povestit Radu Bucălae la „Podcastito Express”.

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă! Nici Cătălin Bordea nu știa

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă! Nici Cătălin Bordea nu știa, a flat abia în America Express de existența ei!

Nelu Cortea a trăit momente de panică la America Express. Asta pentru că i s-a făcut foarte rău înainte unei probe. Așadar, a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii, mai exact astm. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut că are o afecțiune cronică.

Una dintre echipele cele mai îndrăgite din cadrul emisiunii America Express 2023 de la Antena 1 este fără îndoială cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi sunt prieteni de mult timp, iar acum au decis să ia parte la această aventură împreună. Citește tot articolul aici.

Nelu Cortea, atac la „ciocolata” Melindei. Puya este foarte gelos: „Sper să își țină mâinile acasă, doar e căsătorit”

Nelu Cortea face un atac amuzant la „ciocolata” Melindei. Puya este foarte gelos în America Express și speră ca actorul să își țină mâinile acasă. 

În emisiunea de aseară, în prima etapă din Columbia de la America Express, echipele s-au schimbat între ele. Era momentul mult așteptat de către toți fanii acestui mare show de televiziune.

Astfel, Andreea Antonescu a descoperit că noul ei partener este Puya, iar Andreea Bălan a făcut echipă cu Jean Gavril. Dinu a făcut echipă cu Bie, iar Nelu Cortea cu Melinda. Bordea a făcut echipă cu Doina, Scărlătescu cu mama lui Bie. Când toți au reușit să formeze noile echipe, concurenții au pornit în căutarea unui loc de cazare. Citește tot articolul aici.

Publicat: 02 mart. 2023, 13:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă