Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă! Nici Cătălin Bordea nu știa

Publicat: 27 feb. 2023, 13:36 Autor: Camelia Vedete

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă! Nici Cătălin Bordea nu știa, a flat abia în America Express de existența ei!

Nelu Cortea a trăit momente de panică la America Express. Asta pentru că i s-a făcut foarte rău înainte unei probe. Așadar, a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii, mai exact astm. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut că are o afecțiune cronică.

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă!

Una dintre echipele cele mai îndrăgite din cadrul emisiunii America Express 2023 de la Antena 1 este fără îndoială cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi sunt prieteni de mult timp, iar acum au decis să ia parte la această aventură împreună.

În timpul unei misiuni din cadrul competiției, lui Nelu Cortea i s-a făcut rău, în timp ce urca un deal, și a fost nevoit să se oprească, pentru a se liniști. A avut nevoie de un inhalator în cele din urmă, moment în care a spus că nu i s-a mai întâmplat de foarte mult timp să aibă o criză de astm atât de mare.

Nici Cătălin Bordea nu știa

„Eu am de mic astm. Dar se manifestă foarte rar, o dată pe an și nu atât de intens. Credeam că nu mai am aer, că nu mai pot să respir”, a spus Nelu Cortea la testimonial.

Eu știam asa ceva foarte vag, dar niciodată nu l-am crezut, pentru că nu l-am văzut așa. Eu credeam că se victimizează și inventează, a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, părăsit de soție!

Livia s-a mutat de acasă și a plecat la o prietenă cu bagajele făcute. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

Soția lui Cătălin Bordea, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea. Toată mișcarea de forțe s-a întâmplat cât timp Cătălin Bordea ar fi fost plecat la America Express 2023. Citește toată povestea aici.

Foto: Capturi AntenaPLAY

Publicat: 27 feb. 2023, 13:36 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă