Livia, soția lui Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase: „Când nu există motiv să te trezești dimineaţa, când ai prefera să mori”

Publicat: 25 ian. 2023, 13:25 Autor: Camelia Vedete

Livia, soția lui Cătălin Bordea, a trecut în urmă cu câțiva ani printr-o mare depresie. Ea a povestit pe blogul personal ce sentimente chinuitoare au încercat-o.

Livia Bordea nu a avut mereu o viaţă roz. Ea a fost în depresie în urmă cu mulți ani. I-au fost recomandate chiar şi medicamente pentru a se vindeca. Dar, spunea ea, doar voinţa ei a scos-o din starea în care a fost.

Iată ce scria soţia lui Bordea pe blogul personal, în urmă cu mulți ani.

Livia, soția lui Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase

„Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot să trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineaţa, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită.

Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu ştiu de ce scriu asta. Dar o să scriu. Pentru cei care cred că dacă zâmbești mereu, automat esti fericit mereu. Poate eşti. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună.

„Când nu există motiv să te trezești dimineaţa, când ai prefera să mori”

Eu am băut doar cafea şi am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce ştiam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă şi încercam, printre lacrimi, să mă adun. Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus un diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram. Și eram în Paradis. Am luptat singură şi nu ştiu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am ştiut eu să procedez.

Nu mă plăcea nimeni şi nu plăceam pe nimeni. Încet, încet, şi numai eu ştiu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni şi am câștigat alții. Am învățat ca tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă, dar se poate trece peste. Știu. Scriu asta pentru că acum 4 ani nu eram bine deloc. Dar azi sunt.”, sunt cuvintele soției lui Cătălin Bordea.

Livia a plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă cât timp Cătălin Bordea era plecat la America Express 2023

Livia s-a mutat de acasă și a plecat la o prietenă cu bagajele făcute. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

Soția lui Cătălin Bordea, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea. Toată mișcarea de forțe s-a întâmplat cât timp Cătălin Bordea ar fi fost plecat la America Express 2023.

Vedeta America Express 2023 a înțeles situația și a lăsat-o să se adune. Mai mult, el nu a intervenit din start, dar a ținut legătura cu ea. Treptat, s-a apropiat de ea. I-a adus o vorbă dulce, dar și buchete de flori și multe alte cadouri. I-a fost alături, pentru că o iubește nespus de mult.

Astfel, vorbele lui Cătălin aveau să facă minuni, iar situația s-a reglat. Se pare că, Livia a revenit acasă, lângă bărbatul căria i-a jurat credință până la adânci bătrâneți. CANCAN.RO are imaginile cu cei doi, care pleacă de acasă fiecare cu mașina lui.

Cătălin Bordea și Livia, poveste de iubire ca în basme

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012. Și după 2 ani de relație, în anul 2014, au decis că vor să devină soț și soție, așa că au făcut cununia civilă. Cinci anu mai târziu, în 2019, cei doi și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu. S-au cununat religios într-un cadru de basm, și au ales să aibă aproape rudele cele mai apropiate și câțiva prieteni.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea Bordea, în urmă cu ceva vreme.

Cătălin Bordea și-a urmărit soția timp de un an pe Facebook

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar. Mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit.

Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?” și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o”, a mărturisit Cătălin Bordea în urmă cu mai mulți ani.

Publicat: 25 ian. 2023, 13:25 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×