Ei sunt marii câștigătoti America Express 2023! Echipa la care nimeni nu se aștepta

Publicat: 26 ian. 2023, 10:37 Autor: Camelia Vedete

Ei sunt marii câștigătoti America Express 2023! Echipa la care nimeni nu se aștepta să câștige America Express 2023.

America Express 2023 a câștigat foarte mulți telespectatori, fiind un show extrem de iubit și de apreciat. Acest sezon se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă informațiile interesante pe care le vezi pe micile ecrane și imaginile pline de culoare, ești captat și probele grele prin care trec echipele.

Ei sunt marii câștigătoti America Express 2023!

Astfel, America Express 2023 a devenit cel mai vizionat show TV de la Antena 1, care este difuzat de duminică de la ora 20:00 și luni-miercuri de la ora 20:30.

Acestea sunt echipele care s-au încumetat să intre în cel mai mare show TV America Express 2023, produs în România, de Mona Segall.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
  • Puya și partenera Melinda;
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
  • Bruja și partenerul Pufeh;
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  • Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Ei bine, să nu o mai lungim! În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după cum anunță gândul.ro.

Ce au spus marii câștigători America Express 2023 la întoarcerea în țară

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină. Dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, i-a informat Cătălin Bordea pe fanii săi de pe rețelele sociale, imediat după revenirea în țară.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Nelu Cortea.

Cătălin Bordea, părăsit de soție la întoarcerea din America Express 2023

Livia s-a mutat de acasă și a plecat la o prietenă cu bagajele făcute. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

Soția lui Cătălin Bordea, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea. Toată mișcarea de forțe s-a întâmplat cât timp Cătălin Bordea ar fi fost plecat la America Express 2023. Citește articolul complet AICI.

Publicat: 26 ian. 2023, 10:37 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă