Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, căsătorie în secret! Cine i-a dat de gol: „Soția lui…”

Publicat: 16 ian. 2023, 11:53 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol la America Express 2023!

S-au căsătorit deja juratul de la Chefi la Cuțite și actrița? Cel puțin asta rezultă din apelativul cu care i s-a adresat Ovidiu Buta Doinei Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, căsătorie în secret!

Prima amuletă de la America Express – Drumul Aurului a fost disputată de către trei echipe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache. De-a lungul întregii probe, Ovidiu Buta a folosit apelativul „soția lui Cătălin Scărlătescu”, atunci când s-a referit la iubita acestuia, Doina Teodoru. Și nu a făcut-o o singură dată, ci în repetate rânduri.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (…). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.”, a spus Ovidiu Buta, la America Express – Drumul Aurului.

Scărlătescu nu are gânduri de însurătoare, deși prietenii cer nepoți! Cel puțin asta a declarat cheful în cadrul emisiunii: ”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”.

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copil!

Cătălin Scărlătescu este asaltat de către fani cu întrebări despre căsătorie și copii. De când s-a afișat cu Doina Teodoru, chef-ul nu mai are pace!

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre oficializarea relației pe care o are cu Doina Teodoru, dar și despre posibilitatea unui copil. Vedeta TV nu se mai ascunde și recunoaște că își dorește să renunțe definitiv la burlăcie. Mai mult, chef-ul spune că ceilalți doi colegi de platou, Forin Dumitrescu și Sorin Bontea, îl tot presează cu întrebări.

”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Recent, Cătălin Scărlătescu a primit, din nou, aceeași întrebare, și anume dacă o va cere pe Doina Teodoru. Acesta nu a dat un răspuns clar, însă ceea ce este cert este faptul că nu ia în calcul să rămână burlac. Atunci când a fost întrebat dacă își dorește să rămână burlac, Cătălin Scărlătescu a răspuns ferm: „Nu! Doamne ferește”.

Publicat: 16 ian. 2023, 11:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă