Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare cu Doina Teodoru

Publicat: 03 nov. 2022, 11:40 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copil! Cătălin Scărlătescu este asaltat de către fani cu întrebări despre căsătorie și copii. De când s-a afișat cu Doina Teodoru, chef-ul nu mai are pace!

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre oficializarea relației pe care o are cu Doina Teodoru, dar și despre posibilitatea unui copil. Vedeta TV nu se mai ascunde și recunoaște că își dorește să renunțe definitiv la burlăcie. Mai mult, chef-ul spune că ceilalți doi colegi de platou, Forin Dumitrescu și Sorin Bontea, îl tot presează cu întrebări.

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copil!

”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Recent, Cătălin Scărlătescu a primit, din nou, aceeași întrebare, și anume dacă o va cere pe Doina Teodoru. Acesta nu a dat un răspuns clar, însă ceea ce este cert este faptul că nu ia în calcul să rămână burlac. Atunci când a fost întrebat dacă își dorește să rămână burlac, Cătălin Scărlătescu a răspuns ferm: „Nu! Doamne ferește”.

Catalin Scarlatescu va avea un copil

Catalin Scarlatescu va avea un copil. Vedeta a facut primele marturisiri despre meseria de tatic. Nu a vrut sa dezvaluie prea multe detalii despre viata sa amoroasa, doar a marturisit ca vrea un copil. Lui Catalin Scarlatescu, care a fost la un pas de moarte, ii plac femeile destepte si spera sa dea de una fix pe gustul lui!

Catalin Scarlatescu, care a fost arestat in urma cu ceva timp, va avea un copil cat mai curand, dupa cum a lasat de inteles. Acesta isi doreste o femeie independenta si inteligenta. O femeie pentru care functiile sunt atat de importante. Cat despre fizic, acesta nu isi doreste un fotomodel sau o bomba sexy, ci o femeie care sa il atraga.

„Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple.

Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu, la Star Matinal. „Copiii mă plac”, a adăugat el.

Publicat: 03 nov. 2022, 11:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă