Juratul show-ului „Chefi la cutite”, Catalin Scarlatescu, a fost arestat VIDEO

Publicat: 24 sept. 2018, 14:51 Autor: Simona Vedete

Unul din juratii show-ului "Chefi la cutite", Catalin Scarlatescu, a fost arestat timp de 2 nopti. Acesta a povestit pentru Antena Stars cum s-a intamplat totul.

Catalin Scarlatescu a fost arestat in decursul anului trecut. in timp ce era in vacanta cu un prieten de-al sau. Juratul a povestit pe indelete cum s-a ajuns la asta si motivul ciudat pentru care a stat dupa gratii.

Se pare ca cei 2 nu si-au luat bilet de iesire din Antigua, motiv pentru care au incalcat legea si au fost retinuti. El a sfatuit toti oamenii sa aiba mare grija cand pleaca din Caraibe, pentru a nu trece prin ce a trecut si el.

Toti cei care vor sa iasa din Caraibe au nevoie atat de bilet de intrare, cat si de iesire, asta daca nu vor sa ajunga la inchisoare.

Juratul show-ului „Chefi la cutite”, Catalin Scarlatescu, a fost arestat

Juratul show-ului Chefi la cutite, Catalin Scarlatescu, a fost arestat VIDEO

„Băi, am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin​ şi ne-am luat bilet de avion şi nu am avut bilet de ieşire din Antigua şi la puşcărie. Două nopţi am stat la detenţie.

Am stat la plaja după un grilaj, nu am putut să stăm în faţă, am stat în spate. Deci am poza cu faţa lui şi pe perna scrie: detention room (camera de detenţie). Este incredibil! Plecaţi din insula: da! Când? Nu ştiu. Atunci la puşcărie.

Români, dacă vreodată în viaţă voastră mergeţi într-o insulă din Caraibe trebuie să aveţi bilet de intrare şi ieşire că altfel vă duceţi la puşcărie!”, a declarat Catalin Scarlatescu pentru Antena Stars.

Publicat: 24 sept. 2018, 14:51 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×