Cine este Melinda de la America Express! Iată cu ce se ocupă soția lui Puya

Publicat: 19 ian. 2023, 12:04 Autor: Camelia Vedete

Cine este Melinda de la America Express 2023! Iată cu ce se ocupă soția lui Puya și cum a început povestea lor de dragoste.

Melinda de la America Express 2023 face echipă cu soțul ei, Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu. Aceasta a povestit că se aștepta ca această competiție să fie mai ușoară, dar a întâmpinat provocări destul de dificile pe Drumul Aurului.

Cine este Melinda de la America Express!

Melinda de la America Express 2023 are 33 de ani și este căsătorită de 12 ani cu Puya. Cei doi au împreună trei fetițe. Tânăra este extrem de discretă și nu și-a dorit să apară până acum în lumina reflectoarelor.

Nu a vrut să dea interviuri sau să participe la emisiuni TV și evenimente din lumea showbiz-ului românesc. Aceasta a apărut destul de rar și în fotografiile pe care artistul le-a publicat pe rețelele de socializare.

Soția lui Puya nu lucrează pentru că a ales să se dedice în totalitate creșterii celor trei fetițe pe care le are cu cântărețul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Melinda Puya

Melinda l-a cunoscut pe Puya în anul 2006, pe vremea când era elevă în clasa XII-a la un liceu din Deva. El avea 26 de ani, ea 17 ani. Începutul relației a fost greu, dat fiind că locuiau la mare distanță unul de celălalt. Artistul a fpst nevoit să facă naveta la Cluj, acolo unde Melinda făcea facultatea.

„Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. (…) Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a mărturisit artistul în urmă cu mai mulți ani, într-un interviu pentru protv.ro.

Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei fetițe superbe. Cea mai mare dintre ele are 12 ani și se numește Melisa.

Artistul a mărturisit în repetate rânduri că întâlnirea cu Melinda i-a schimbat complet viața și l-a ajutat foarte mult. „Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d’aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea”, a mai dezvăluit el pentru sursa citată.

Puya din America Express 2023, un familist convins!

Cum te-ai transformat într-un familist convins și cât de bine te regăseșți în această postură?

Nu m-am transformat. Asta am vrut mereu, având și exemplul de acasă. Doar că așa cum se întâmplă de multe ori, în viață nu e mereu după cum vrei tu. A durat să găsesc o soție bună.

Cum ești tu din postura de tată de 3 fete?  Ai visat vreodată la asta?

Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu. Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită.

Mi-am dorit mereu copii, asta cu siguranță. Dar nu am plănuit exact momentul. Nunta am făcut-o când prima fată avea 2 ani.

Îți dorești și un băiat? Ar mai fi loc de un copil în familia voastră?

Ar fi frumos încă un copil, sigur. Ce o vrea Dumnezeu, eu am deja un băiat, Băiatu’ în iarbă,  vinul pe care l-am lansat anul trecut.

Cum ți-ai cucerit soția? A fost dragoste la prima vedere?

Asta e întrebare capcană? Nu știu cum îți imaginezi tu dragostea la prima vedere, dar probabil așa o fi fost. Am fost chemat la un bal de boboci la Deva, ea prezenta balul. Mi-au tras țeapă cu banii, deși aveau 1.000 de oameni în sală. După care am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. Așa e dragostea!

Publicat: 19 ian. 2023, 12:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă