Cătălin Bordea și soția nu își doresc să devină părinți. Care este motivul: „Noi doi nu suntem genul”

Publicat: 13 mart. 2023, 12:20 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, sunt împreună de peste 11 ani, iar ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, actorul a oferit un interviu despre iubire.

Mai mult decât atât, concurentul de la America Express a mărturisit de ce el și soția lui nu-și doresc să devină părinți.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când cântează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea”, a mărturisit actorul.

Așadar, Cătălin Bordea a mărturisit și care este motivul pentru care el și Livia, soția lui, nu-și doresc să devină părinți.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a spus concurentul de la America Express.

Cătălin Bordea, părăsit de soție! Livia a plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă

Livia s-a mutat de acasă și a plecat la o prietenă cu bagajele făcute. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

Soția lui Cătălin Bordea, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea. Toată mișcarea de forțe s-a întâmplat cât timp Cătălin Bordea ar fi fost plecat la America Express 2023.

Vedeta America Express 2023 a înțeles situația și a lăsat-o să se adune. Mai mult, el nu a intervenit din start, dar a ținut legătura cu ea. Treptat, s-a apropiat de ea. I-a adus o vorbă dulce, dar și buchete de flori și multe alte cadouri. I-a fost alături, pentru că o iubește nespus de mult.

Astfel, Vorbele lui Cătălin aveau să facă minuni, iar situația s-a reglat. Se pare că, Livia a revenit acasă, lângă bărbatul căria i-a jurat credință până la adânci bătrâneți. CANCAN.RO are imaginile cu cei doi, care pleacă de acasă fiecare cu mașina lui.

Livia Bordea, episoade de depresie în trecut

Livia nu a avut mereu o viaţă roz. Ea a fost în depresie în urmă cu mulți ani, i-au fost recomandate chiar şi medicamente pentru a se vindeca dar, spunea ea, doar voinţa ei a scos-o din starea în care a fost.

Iată ce scria soţia lui Bordea pe blogul personal, în urmă cu mulți ani. „Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot să trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineaţa, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită.

Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu ştiu de ce scriu asta. Dar o să scriu. Pentru cei care cred că dacă zâmbești mereu, automat esti fericit mereu. Poate eşti. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună.

Livia a plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă

Eu am băut doar cafea şi am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce ştiam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă şi încercam, printre lacrimi, să mă adun. Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus un diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram. Și eram în Paradis. Am luptat singură şi nu ştiu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am ştiut eu să procedez.

Nu mă plăcea nimeni şi nu plăceam pe nimeni. Încet, încet, şi numai eu ştiu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni şi am câștigat alții. Am învățat ca tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă, dar se poate trece peste. Știu. Scriu asta pentru că acum 4 ani nu eram bine deloc. Dar azi sunt.”

Publicat: 13 mart. 2023, 12:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă