VIDEO! Un alt moment penibil la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama! S-a furat mireasa cu mascatii si Pastrama a platit pe ea o salba de galbeni de aur!

Publicat: 09 iul. 2019, 13:13 Autor: D. C. Vedete

Imaginile cu Brigitte intr-o rochie scumpa de mireasa si inconjurata de mascati cu cagule cu siguranta nu sunt demne de "nunta anului".

Un alt moment penibil la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama!  Brigitte si Florin Pastrama au vrut sa aiba parte de o nunta foarte stilata si de fite insa pe alocuri au respectat si o serie de traditii tiganesti.

Pe la jumatatea petrecerii cand toti invitatii dansau si lumea se simtea bine Brigitte a fost „furata” de pe ringul de dans cu o echipa de barbati mascati si dusa departe de locaul cu petrecerea. In imagini se poate vedea clar ca Brigitte este foarte stanjenita de situatie si s-a lasat „furata”. Alaturi de ea a mers una dintre bunele ei prietene care a inceput negocierile cu mirele prin intermediul lui Jorge, un fost concurent din FERMA si un apropiat al lui Florin Pastrama. Pretul pentru mireasa a fost stabilit de rapitori la 1 kilogram de aur iar Pastrama a facut rost imediat de aur de la o ruda.

Ca circul sa fie complet Florin a chemat langa el o matusa care i-a dat o salba de aur, un colier specific tiganesc, pe care Jorge l-a cantarit si si-a dat seama ca nu are mai mult de 400 de grame. Asa ca mireasa Brigitte a fost din nou adusa pe ringul de dans tot de mascati de data asta care o flancau strans.

Un alt moment penibil la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama!

Momentul n-a fost unul foarte reusit pentru ca nici Florin nu s-a simtit bine in postura sa-si recupereze mireasa si nici Brigitte n-a fost foarte fericita sa lipseasca de la petrecere aproape 40 de minute. Acest moment stanjenitor vine dupa o alta patanie a celor doi miri care au vrut sa elibereze cativa fluturi in momentul cununiei religioase dar totul s-a terminat prost cand fluturii i-au intrat lui Brigitte in fata pe sub voal.

Publicat: 09 iul. 2019, 13:13 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă