VIDEO incredibil! Cat s-a ingrasat Amalia Nastase! Este de nerecunoscut! Are 30 de kilograme in plus si o ia rapid pe urmele Ritei Muresan!

Publicat: 07 Dec. 2018, 15:41 News 3

Din diva de alta data acum Amalia Nastase s-a ingrasat peste 30 de kilograme. O ia pe urmele Ritei Muresan

Cat s-a ingrasat Amalia Nastase! Este de nerecunoscut! Are 30 de kilograme in plus. Amalia Nastase are 42 de ani si nu mai arata deloc asa cum o stiam. Desi nu a mai aparut demult in lumina reflectoarelor se pare ca a avut si motive sa stea ascunsa.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost joi seara gazda unui eveniment caritabil, unde a atras toate privirile fiind tot timpul pe scenă în atenţia invitaţilor. Desi a purtat o rochie eleganta de seara, neagra, a fost mai mult decat evident pentru toata lumea ca Amalia s-a ingrasat cateva zeci de kilograme. Amalia Năstase are mari probleme cu greutatea şi se pare că acest lucru nu se întâmplă de ieri sau de astăzi. Vedeta nu a mai reuşit să-şi revină după ultima sarcină. Fosta doamnă Năstase a născut în toamna lui 2015 un băieţel din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu.

Fata de cum o stiam Amalia Nastase are acum cel putin 30 de kilograme in plus si este total schimbata. De la fata pana la picioare, Amalia a pus o multime de kilograme peste tot, dar parca nicaieri nu este mai vizibil ca in zona gatului.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Dec. 2018, 15:41 News 3
Pe aceeași temă