VIDEO Socant! Un om al strazii il arunca pe un barbat sub rotile unui camion din senin! Imagini incredibile cu scena terifianta!

Publicat: 07 Dec. 2018, 15:05 Life

Atentie imagini cu puternic impact emotional. Tipul asta a vrut sa omoare un om complet nevinovat care doar trecea pe strada.

Un om al strazii il arunca pe un barbat sub rotile unui camion din senin! Un barbat de aproximativ 60 de ani a fost aruncat din senin de un om al strazii sub rotile unui camion care tocmai trecea.

Omul strazii statea linistit in fata unui magazin, iar cand pe langa el a trecut un barbat s-a aruncat din senin asupra lui si l-a impins direct pe strada in fata unui camion urias. Barbatul si-a pierdut imediat echilibrul si a cazut cu capul exact sub roata imensa a camionului. Homeless-ul a mai ramas cateva secunde pe trotuar sa vada daca omul a murit sau nu dupa care s-a indepartat mergand lejer cu mainile in buzunar. Atacul este cu atat mai grav cu cat a fost total neprevazuta intreaga scena iar cei doi barbati nu se cunosteau iar barbatul de 60 de ani a ajuns la un pas de moarte dintr-un incident extrem de nefericit.

Pietonii de pe trotuar au sarit imediat in ajutorul barbatului care a fost salvat de la moarte in ultima clipa de prezenta de spirit a soferului de camion care a frant brusc. Chiar si asa barbatul a fost totusi prins sub roata si strivit pe jumatate.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Dec. 2018, 15:05 Life
Pe aceeași temă