Dintr-un om al strazii a devenit milionar! La 17 ani traia sub poduri, la 21 s-a imbogatit!

Publicat: 12 aug. 2019, 16:25 Autor: madalina m. Life

Tanarul are o poveste de viata desprinsa parca din scenariul unui film. El s-a imbogatit neasteptat.

Harry Sanders a devenit milionar, dupa ce la varsta de doar 17 ani a inceput sa traiasca pe strazi. Acesta a suferit foarte mult din pricina saraciei, dar a avut parte de un noroc neobisnuit.

La varsta de 21 de ani, Harry s-a imbogatit neasteptat. Tanarul a trait timp de un an de zile pe strazile orasului australian Melbourne. „Cea mai grea noapte pe strazi a fost prima. Nu stiam ce sa fac si unde sa ma duc. Mi-am petrecut primele nopti sub un pod si m-am simtit oribil cand am cerut ajutorul oamenilor”, a povestit Harry.

Dintr-un om al strazii a devenit milionar!

In prezent acesta se bucura de o viata mai buna, dupa ce a dat lovitura. El n-a castigat la loterie, ci a devenit milionar dupa ce o companie pe care a infiintat-o a ajuns sa valoreze 1,5 milioane de dolari australieni. Compania tanarului poarta numele de „Studiohawk”.

„Sa traiesti pe strada poate fi periculos, pentru ca sunt multi care au propriile teritorii. Am intrat in multe probleme la inceput. Am reusit mereu sa-mi fac rost de mancare. Mergeam pe la magazine si le ceream mancarea pe care n-au putut sa o vanda peste zi si imi dadeau. Pentru ca am trecut prin aceasta experienta, am invatat sa ma descurc in situatiile stresante”, si-a amintit tanarul milionar.

Cel mai tanar milionar are 8 ani!

„Determinarea a fost acerba, fiindca stiam ca daca nu reusesc, nu aveam un plan de rezerva”, a mai spus Harry Sanders, referitor la afacerea sa. El si-a pornit compania cand traia pe strazi si pe sub poduri. Studiohawk este o agentie specializata pe optimizarea motoarelor de cautare pe internet. Ajuta unele site-uri sa devina mai vizibile pe internet si sa dezvolte mai multe afaceri.

Dupa ce a petrecut un an de zile pe strazi, tanarul s-a ocupat serios de afacerea lui, iar totul s-a dezvoltat spectaculos in ultimii trei ani de zile. In urma cu o luna de zile, si-a deschis primul birou si in Londra. Fiica de milionar care cerseste

Harry Sanders a dezvaluit ca anumite trucuri l-au ajutat sa devina dintr-un om al strazii, un milionar, intr-un timp record. „Imbraca-te astfel incat sa te simti bine. Nu trebuie sa porti costum ca sa ai succes! Somnul nu e o slabiciune. Dormi cel putin 8 ore pe noapte. Nu poti conduce o companie daca esti obosit!”, a mai mentionat milionarul australian.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 12 aug. 2019, 16:25 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă