EXCLUSIV | Iasmina Hill, răsfățată de soț mai ceva ca o regină + Ce ar face dacă ar fi înșelată

Publicat: 09 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Iasmina Hill trăiește pe picior mare. Soțul ei, milionarul american Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, îi face toate poftele. De ziua ei, la împlinirea celor 33 de ani, acesta a dus-o într-o super vacanță în Japonia. Au fost fără copii și au vizitat tot ce și-a dorit Iasmina Hill care s-a simțit cu adevărat răsfățată ca o regină! Dar cum s-ar descurca frumoasa româncă dacă nu l-ar mai avea pe soțul ei alături? Ciao.ro a aflat chiar de la ea răspunsul!

Iasmina, cum a fost aniversarea de 33 de ani?
Tu și soțul tău ați mers într-o super vacanță la Tokyo. Ce ți-a plăcut cel mai mult acolo și cum a fost per total această experiență?

A fost probabil cea mai frumoasă aniversare! Am fost plecați 9 nopți în Japonia! 5 în Tokyo, 2 în Kyoto și 2 în Osaka! Am stat în cele mai luxoase hoteluri, am avut ghizi în fiecare zi și mașină ca să putem vizita cât mai mult! Cel mai mult mi-a plăcut când am vizitat muntele Fuji! A fost o experiența unică! Ca oraș mi-a plăcut Kyoto foarte mult, e mai simplu, plin de cultură, cireși înfloriți, lumea îmbrăcată “tradițional” în kymono-uri și șlapi specifici! Tokyo seamănă mult cu Manhattan doar că e mai aglomerat! Per total această experiență m-a făcut să mă îndrăgostesc de Japonia și să îmi doresc să mă întorc cât de curând acolo, de preferință cu copiii! Așa lume politicoasă, prietenoasă nu am mai întâlnit!

Iasmina Hill, răsfățată de soț mai ceva ca o regină

Care a fost cea mai frumoasă aniversare a ta pe care ai avut-o până acum de când ești cu Brad, soțul tău?

Cred că Japonia a fost cea mai frumoasă aniversare! Am fost acum doi ani în Maldive și până să ajung în Japonia aș fi zis că în Maldive a fost cel mai frumos! Ca și loc de relaxare, plajă, etc, Maldive va rămâne nr.1! În rest, Japonia întrece tot!

Ați avut parte și de incidente sau alte peripeții?

Totul a decurs foarte bine în Japonia! Doar eu m-am chinuit puțin (mai mult) cu virusul meu stomacal pe care l-am luat de pe croazieră. Când m-am întors în Manhattan am ajuns și la urgențe! M-au trecut direct pe antibiotice! Am crezut că e un simplu virus care trece dar l-am avut o luna și nu mi-a fost bine deloc! Am avut de fapt o bacterie, E.coli!

Cum sunt vacanțele fără copii? Cât de tare vă răsfățați când sunteți doar voi doi plecați în escapadele romantice?

Fără copii e bine și rău! E frumos să poți sta seara cât de târziu vrei, unde vrei, să vizitezi să te plimbi, să dormi mai mult dimineață, dar e greu psihic. Deși știam că sunt pe mâini foarte bune acasă, am avut coșmaruri aproape în fiecare seară! Mă așteptam, pentru că la fel am pățit și când am fost în Maldive sau Mykonos fără ei! 9 nopți e prea mult!! Dar nu am fi putut vizita niciun sfert dacă eram cu ei! Sunt prea mici! De răsfățat, pot zice că Brad s-a întrecut pe sine în vacanța asta! De la hoteluri, la shopping…m-am simțit ca o regină!

Care este cea mai mare frică a ta?

Cea mai mare frică a mea este doar legata de copii! Să fie ei bine să nu se îmbolnăvească nici de cea mai ușoară gripă! De când am fost la spital cu David, acum un an, sunt tare stresată!

Iasmina Hill, răsfățată de soț mai ceva ca o regină

Dacă nu ar mai fi soțul tău lângă tine sau dacă nu ați mai fi împreună, ce afacere ai pune pe picioare din care să te poți susține financiar?

Dacă nu aș fi cu Brad probabil aș căuta să lucrez în media/PR. Nu cred că aș începe eu o afacere ci mai degrabă aș dori să lucrez pentru o corporație care mă ajută să avansez în carieră! De multe ori mă gândesc să îmi caut un job independent de Brad/ Statuie dar nu mă lasă inima! Statuia Libertății e casa noastră momentan!

Ți-ai pus ceva bani deoparte în toți acești ani de când ești soția administratorului Statuii Libertății? Pentru zile negre, cum se zice la noi?

Da! Mereu am fost foarte atentă cu banii mei! Am început să strâng bani de când am lucrat prima oară, de la 17 ani! Și tot strâng de atunci! Evident și cheltui dar în principiu îmi place să știu că am măcar ceva pentru zile negre!

Cum te mai înțelegi acum cu familia soțului tău?

Familia soțului?? Pentru mine nu există! Nu am avut niciun contact cu “cealaltă parte” de peste doi ani sau mai bine, și sunt extrem de fericită și liniștită! Și Brad a reușit să înțeleagă (într-un final) că e mai bine așa…pentru sănătatea relației noastre!!

Ce te face cea mai fericită în momentul de față?

Sunt cea mai fericită când fac activități cu băieții mei! Chiar ieri am fost să vedem Paw Patrol live aici, în Manhattan, și eu eram mai fericită ca ei! David, la mine în brațe cu ochii mari, Michael mă ținea de mână!! Mă simt foarte iubită de ei și nimic nu mă face mai fericită!!

Cât de bine se înțeleg băieții între ei?

Băieții mei se iubesc enorm!! Și la fel de mult se bat! Se bat de nu am văzut așa ceva! Ok, te mai cerți, te mai împingi pentru o jucărie dar ei se bat ca animalele! Pumni, zgâriat pe față, picioare, în burtă!! Și în secunda doi sunt cei mai buni prieteni!! Se caută non stop! Dacă îl cerți pe unul, celălalt vine în apărare!

Ce îți dorești pentru tine și pentru familia ta pe mai departe?

Sincer, mi-aș mai dori încă un copil! Sunt mereu în extreme! E perfect așa cum e acum! Dar parcă încă un copil ar fi mai “perfect”. Nu știu, sunt prinsă în 2 lumi! Nu mă pot hotărî! Brad nu prea vrea dar face cum zic eu! (râde)

Pe ce se duc banii tăi cel mai mult, pe shopping sau copii?

Banii mei merg clar pe copii și pe urmă pe restaurante! Pentru copii nu există limite! Ce își doresc, le cumpăr!! Sunt extra răsfățați și e ok! Cât timp vor crește oameni buni și recunoscători sunt mai mult decât fericită să le ofer tot ce nu am avut eu! Iar pe urmă banii „zboară” pe restaurante! Ador să ies în oraș să iau cina, prânzul, cu copiii, cu soțul sau chiar singură! Manhattan e locul ideal dacă ai o pasiune pentru dining out, pentru a încerca locuri noi, pentru a te bucura de cea mai bună mâncare!! M-ar tenta să fiu food influencer dacă nu aș mânca atât de repede că și uit să fac poze mâncării!

Iasmina Hill, răsfățată de soț mai ceva ca o regină

Care este secretul corpului tău de invidiat? Cum te menții în formă?

Nu prea e niciun secret! Încerc să nu mănânc prea mult! Acasă mănânc puțin, încerc să nu mănânc prostii, chipsuri etc…dar nu îmi iese mereu asta e…și merg la sală! Am momente în care merg zilnic sau să nici nu aud cu săptămânile!

Dacă ți-ai prinde soțul că te-ar înșela cum ai reacționa? L-ai ierta sau te-ai despărți imediat de el?

Dacă mă înșeală…pff sincer nu știu!! Grea întrebare!! Dacă mă întrebai acum un an ziceam, gata, rup tot…acum sincer nu știu…Probabil că l-aș da afară din apartament și aș trăi “măritată” cu el dar singură! Am orgoliul prea mare să pot ierta!

 

 

Publicat: 09 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×