Cel mai tanar milionar are 8 ani! Castiga 22 de milioane de dolari pe an din review-urile jucariilor pe Youtube VIDEO

Publicat: 17 feb. 2019, 16:58 Autor: Simona Life

La 8 ani, Ryan isi petrecere timpul alaturi de familie si jucandu-se cu prietenii sai.

Insa spre deosebire de ceilalti copii de varsta lui, baietelul american a reusit sa transforme asta intr-o cariera de succes pe Youtube, castigand in prezent 2.000 de lire pe ora.

Pe canalul sau numit Ryan ToysReview, care are peste 18.274 de urmaritori, scolarul face unboxing iar apoi testeaza jucariile. Potrivit Forbes, Ryan a inregistrat cele mai mari castiguri din lume pe Youtube in 2018, aducandu-i 22 de milioane de dolari.

Si-a deschis canalul in 2005 si a devenit rapid un fenomen. Mama lui si-a dat demisia din postul de profesoara de chimie pentru a-l putea ajuta cu munca la canalul lui, si a devenit din ce in ce mai popular de atunci, conform Mirror.

Cel mai tanar milionar are 8 ani

Cel mai tanar milionar are 8 ani

Acum are propria lui linie de jucarii care se gaseste in Walmart si apare pe toate canalele online. Are un succes atat de mare, incat lui Ryan, al carui nume este tinut secret, i s-a oferit propriul lui show la Nickelodeon.

In Ryan’s Mystery Playdate il putem vedea atat pe e, cat si pe membrii familiei lui, dar si prietenii apropiati cum rezolva mistere si fac tot felul de lucruri amuzante.

Brian Robbins, directorul de la Nickelodeon, a spus: „Ryan este un copil care se intampla sa fie unul dintre gigantii de pe Youtube, cu milioane de urmaritori, care adora sa-l vada pe Nickelodeon intr-un mod nou si amuzant” potrivit TheSun.

Publicat: 17 feb. 2019, 16:58 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă