Un barbat si-a impuscat sotia direct in inima! Crima oribila in Neamt

Publicat: 17 Feb. 2019, 11:08 News 3
Un barbat si-a impuscat sotia direct in inima! Crima oribila in Neamt

Tragedie fara margini aseara in Neamt, unde o femeie a fost ucisa in mod barbar de sotul ei.

Femeia de 35 de ani, care locuia in Stejaru, comuna Farcasa, judetul Neamt, a fost impuscata mortal in inima, cu o arma artizanala.

In mod evident nu a avut nici cea mai mica sansa de supravietuire si a murit pe loc. Femeia era mama a doi copii, o fata si un baiat, care vor ramane traumatizati pe viata.

Un barbat si-a impuscat sotia direct in inima

Un barbat si-a impuscat sotia direct in inima

Crima odioasa s-a petrecut cand femeia se afla in casa parintilor ei, moment in care barbatul a venit cu arma artizanala pentru care nu avea autorizatie si a impuscat-o direct in inima.

Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt si un echipaj TIM au venit de indata la fata locului, insa nu au avut cum s-o ajute si au constatat decesul.

Barbatul a fost prins de politisti in jurul orei 1:00-2:00 iar acum este retinut si se asteapta propunerea de arestare preventiva, conform stiri-neamt.ro.

„Potrivit unor surse, bărbatul (Gheorghe Z., poreclit „Lulu”, în vârstă de 42-43 de ani) a fost găsit după urmele de zăpadă care duceau spre o şură în care se ascundea, din Farcaşa. Nu a opus rezistenţă iar poliţiştii l-au găsit cu arma asupra lui.

Criminalul a fost reţinut, iar anchetatorii îl vor cerceta sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi cel mai probabil va fi trimis în faţa magistraţilor propunere de arestare preventivă”, potrivit sursei de mai sus.

Publicat: 17 Feb. 2019, 11:08 News 3
Pe aceeași temă