Parintii vegani aproape si-au infometat copilul pana la moarte. L-au hranit cu o „formulă de lapte” bazata pe cartofi

Publicat: 17 feb. 2019, 11:56 Autor: Simona Life

Baietelul in varsta de cinci luni a fost hranit cu o reteta gasita pe internet si a fost in pericol de a muri.

Julia French, in varst de 20 de ani si Robert Buskey, in varsta de 31 de ani, au fost acuzati de neglijarea copilului dupa ce s-au hotarat sa nu respecte formula de lapte prescrisa de doctor.

Cuplul din Florida, in loc sa-si hraneasca copilul cu lapte, al carui nume nu a fost facut public, s-au hotarat sa prepare un amestec din cartofi pentru a-l hrani.

Investigatorii au fost socati sa descopere ca micutul cantarea doar 3.8 kg atunci cand a fost descoperit, cu 500 de grame mai putin decat la nastere.

Departamentul Copiiilor si Familiilor din Florida au spus ca baiatul era in mod evident subnutrit, coastele fiind extrem de vizibile.

Parintii vegani aproape si-au infometat copilul pana la moarte

Parintii vegani aproape si-au infometat copilul pana la moarte

„La un moment dat, cand copilul se simtea bine, era sanatos si castiga in greutate, a fost trecut pe o formula organica pe care cuplul a facut-o in casa. Nu am vazut niciodata un copil la acest nivel, aproape de moarte” a spus detectivul Lauren Watson, conform Mirror.

Politistii au mai spus ca parintii isi permiteau sa cumpere formula de lapte prescrisa de doctor si nu exista niciun motiv pentru care acestia sa o excluda din alimentatia copilului.

De cand a fost preluat de autoritati, copilul a inceput sa-si revina si chiar a luat putin in greutate. Buskey si French sunt in prezent retinuri la inchisoarea Brevard County.

Publicat: 17 feb. 2019, 11:56 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă