Nu mai pupati bebelusii! Micuta aceasta era sa moara din cauza unui simplu pupic

Publicat: 17 iul. 2019, 09:45 Autor: M.I. Parenting
Nu mai pupati bebelusii! Micuta aceasta era sa moara din cauza unui simplu pupic

Un simplu pupic de la o ora putea sa ii aduca moartea bebelusului de doar un an. Viata micutei a atarnat de un fir de ata.

 

 

Kaylah Meritt a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu ecezema hepatica, cauzata de virusul herpes simplex. Micuta a primit doua runde de tratament cu antibiotic pentru a-si reveni.  Totul a inceput de la un simplu pupic, familia fusese vizitata de o ruda care avea herpes activ pe buze. In cazul copiilor virusul poate fi fatal.

„După ni s-a explicat cât de gravă era situația, am fost disperați. Nu ne venea să credem că fiica noastră ar putea muri din cauza unui sărut. Dacă nu am fi mers imediat la spital, Kaylah nu ar mai fi fost aici, astăzi.”

Cand au auzit plansetele bebelusului, parintii si-au dat seama ca ceva era in neregula. „Plangea atat de tare, era clar ca ceva o durea!” Cand a venit momentul sa o schimbe, au văzut ca avea intreg corpul acoperit de o iritatie. „A fost un cosmar! Am încercat cât am putut de mult să rămânem calmi, sa nu o speriem si pe ea.”

Au mers de urgenta la spital, iar diagnosticul medicilor i-a lasat fara cuvinte. Kaylah era infectata cu virsului hepatic, care, in cazul bebelusilor, poate fi fatal.

Sursa: news24.com

 

 

Publicat: 17 iul. 2019, 09:45 Autor: M.I. Parenting
Pe aceeași temă