Baietelul nu-si mai poate folosi manuta din cauza ca a fost tras prea tare la nastere si i s-a rupt un nerv. Mamica a povestit cum s-a intamplat totul

Publicat: 11 ian. 2019, 11:52 Autor: D. C. Parenting
Baietelul nu-si mai poate folosi manuta din cauza ca a fost tras prea tare la nastere si i s-a rupt un nerv. Mamica a povestit cum s-a intamplat totul

Viata tuturor femeilor se schimba in momentul in care devin mame. Asa s-a schimbat si viata Giorgianei cand si-a adus pe lume baietelul.

Dupa o sarcina fara probleme, mamica nu avea cum sa-si imagineze chinul prin care urma sa treaca. Mai intai in sala de nasteri, apoi luptand pentru ca baietelul ei sa aiba o viata normala. Patrick Nicolas s-a ales la nastere cu un nerv rupt. Dupa un an de kinetoterapie reuseste sa-si foloseasca manuta, insa nu in totalitate. Problemele nu s-au terminat aici…

Ma numesc Giorgiana si sunt casatorita de 3 ani. La un an dupa nunta am aflat ca sunt insarcinata si am fost cea mai fericita femeie din lume. Am avut o sarcina usoara, nici nu am stiut ca sunt insarcinata. Totul a decurs bine pana in ziua in care am nascut. Nu am avut travaliu si nici “apa” nu mi s-a rupt. Cand am facut deja 41 de saptamani si inca nu dadea bebele nici un semn, am sunat-o pe doamna doctor care imi supraveghea sarcina si spre surprinderea mea dansa era in concediu. Mi-a spus la telefon sa mai stau cateva zile si sa ma duc la Urgente pentru ca ea nu are ce sa imi faca pentru ca este in concediu.

Asa am si facut. Am ajuns pe 14.08.2018 la ora 09:00 la spital. Aveam deja 42 de saptamani. M-a controlat o alta doamna doctor care era de garda si a zis ca o sa nasc sigur in acea zi.
Mi-au facut injectii pentru a naste. Nu-mi gaseau venele si m-au intepat de atatea ori incat mi s-au inegrit mainile. Au inceput durerile groazniceeee.

M-am chinuit de la 10:00 pana seara la 17:45. M-au pus pe masa de nastere. Asa a inceput calvarul. Impingeam si copilul nu iesea. Aveam dureri groaznice. Am intrat in panica si m-am uitat la doamna doctor. Era alba la fata pentru ca baiatul meu ramasese blocat. Eu am lesinat, dar am simtit o apasare pe burta.

Citeste continuarea pe demamici.ro.

Publicat: 11 ian. 2019, 11:52 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă