Tinuta de LUX pentru Meghan Markle! Este in al doilea trimestru de sarcina dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie fashion

Publicat: 10 Jan. 2019, 17:17 News 3

In decursul zilei de azi Meghan a putut fi zarita in timp ce vizita asociatia caritabila Smart Works.

Meghan Markle a bifat prima aparitie de anul acest intr-un mod elegant, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, dar si destul de costisitor. Pentru ca a fi Ducesa inseamna sa scoti multi bani din buzunar.

Ducesa de Sussex a vizitat asociatia caritabila Smart Works, fiind intampinata chiar de reprezentantii asocitatiei si fand-o sa se simta in largul sau.

Pentru aceasta coazie Meghan a optat pentru o rochie neagra mulata de la Hatch, cee i-a pus in evidenta burtica de graviduta care nu mai poate trece deloc neobservata, fiindca urmeaza sa treaca in trimestrul trei de sarcina.

Pe deasupra a optat pentru un trench coat Oscar de la Renta in valoare de 2600 de lire, iar in picioare a avut o pereche de pantofi cu toc stiletto cu toc foarte inalt, ceea ce multi nu aproba, tinand cont de sarcina destul de avansata. Si-a accesorizat tinuta cu o geanta neagra in valoare de 1700 de lire si o pereche de manusi nude.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 17:17 News 3
Pe aceeași temă