Un adolescent din Teleorman a amenintat un bebelus cu un cutit: „Acum il omor, mi-e mila de el, dar n-am ce sa fac”

Publicat: 04 feb. 2019, 14:12 Autor: Simona News 3
Un adolescent din Teleorman a amenintat un bebelus cu un cutit: Acum il omor, mi-e mila de el, dar n-am ce sa fac

Politia din Teleorman este in alerta dupa ce un adolescent a indreptat un cutit catre un bebelus, amenintand ca il omoara.

Adolescentul care a ingroit pe toata lumea este din Rosiorii de Vede, Teleorman, iar totul s-a petrecut la inceputul lunii decembrie 2018, cand a facut un live pe Facebook.

Atunci oamenii au vazut stupefiati cum tanarul, cu scopul de a atrage cat mai multa atentie asupra sa, a facut cateva afirmatii ingrozitoare, precum amenintarea cu sinuciderea daca nu reuseste sa  adune 400 de urmaritori.

In acest sens, ca sa fie si mai „convingator”, a luat un bebelus in brate si a indreptat un cutit spre el, spunand: „Acum il omor, mi-e mila de el, dar n-am ce sa fac”.

Un adolescent din Teleorman a amenintat un bebelus cu un cutit

Un adolescent din Teleorman a amenintat un bebelus cu un cutit

Oamenii au fost ingroziti si au reactionat cum au crezut ca este indicat. In timp ce majoritatea incercau sa discute cu el pentru a nu face vreo nebunie, altii au distribuit postarea pentru a ajunge pe pagina politiei de Facebook.

„E din Teleorman, Rosiorii de Vede. A facut live cu cutitul indreptat spre copil. Da-ti mai departe ca sa fie prins” suna unul dintre mesaje, potrivit Adevarul.

In prezent, politia din Teleorman il cerceteaza pe tanarul din filmare pentru violenta in familie. Acestia spun ca au descoperit cine era tanarul:

„Persoanele reprezentate in fotografia anexata politiei au fost identificate. Avand in vedere rezultatele verificarilor efectuate de organele de cercetare penala din cadrul acestei unitati de politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de violenta in familie” potrivit sursei citate.

Publicat: 04 feb. 2019, 14:12 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×