Caz SOCANT! Un tanar de 16 ani a violat, apoi a incercat sa omoare o fetita de 10 ani

Publicat: 09 oct. 2018, 13:00 Autor: Simona News 3

Un adolescent de 16 ani a aparut in Instanta de judecata, fiind acuzat de viol, dar si tentativa de omor a unei fetite de 10 ani.

Baiatul a fost arestat dupa ce o persoana a gasit fetita intr-o stare destul de rea, Politia descriind fapta ca „un socant” si „un atac extrem” in Exmouth, Devon.

Adoelscentul, al carui nume nu poate fi divulgat din motive legale, a aparut astazi in fata magistratilor din Exmouth, Devon i-a fost retinut in custodie dupa ce a fost arestat vineri.

Se presupune ca fata a fost agresata sexual si abandonata intr-un parau. Baiatul a vorbit in timpul audientei doar pentru a-si confirma numele si data nasterii, care a durat aproximativ 10 minute.

Pe masura ce ii erau citite detaliile infractiunii, baiatul se uita nepasator la consilierul juridic. El va aparea din nou la Tribunalul pentru Tineret din Plymouth in fata unui judecator, care va decide daca va trimite cazul mai departe.

Un tanar de 16 ani a violat, apoi a incercat sa omoare o fetita de 10 ani

Caz SOCANT! Un tanar de 16 ani a violat, apoi a incercat sa omoare o fetita de 10 ani

Politia a declarat ca fata va ramane in grija familiei si a expertilor din domeniul sanatatii. Ofiterii au avertizat lcoalnicii sa nu publice zvonuri despre atc pe retelele de socializare.

Un purtator de cuvant al politiei din Devon si Cornwall a declarat:

„Oricui se presupune ca este victima unei infractiuni sexuale i se acorda automat anonimat pentru tot restul vietii; indiferent de varsta sa si indiferent de rezultatul oricarei urmariri penale. Orice suspect in varsta de pana la 18 ani nu poate fi identificat prin lege”.

Publicat: 09 oct. 2018, 13:00 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă