Si-a dat pantalonii jos pe stadion cand urmarea un meci de fotbal, spre groaza celor din jur! E socant ce a putut sa faca acest suporter

Publicat: 05 dec. 2017, 13:45 Autor: madalina m. Viral

Un suporter al echipei Sunderland AFC, din Marea Britanie, a facut un gest socant in momentele in care se afla pe stadion, chiar in timp ce pe teren se disputa un meci de fotbal.

Chiar daca initial oamenii nu prea au inteles ce face adolescentul, acestia au fost ingroziti cand au observat ce a urmat, pentru ca el si-a dat rapid pantalonii jos.

Chit ca in zona se aflau si copii veniti la acel meci cu parintii, nimic nu a mai contat pentru tanarul aflat pe stadion. Cei care au asistat la incident au marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai deranjante clipe din vietile lor.

Adolescentul si-a dat pantalonii jos pe stadion cand urmarea un meci de fotbal

Momentele socante s-au petrecut pe „Stadium of Light”, chiar din orasul englez Sunderland, dupa care si echipa care se afla pe teren s-a inspirat atunci cand a preluat numele.

Adolescentul a carei identitate a ramas insa necunoscuta a fost rapid tras la raspundere pentru gestul sau, dupa ce alti suporteri i-au alertat pe oamenii legii aflati in zona.

Imediat dupa ce a facut pe toata lumea prezenta in acea zona de stadion sa se ingrozeasca, adolescentul s-a comportat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ba din contra, a urmarit meciul cu mai mult interes.

Adolescentul si-a dat pantalonii jos pe stadion cand urmarea un meci de fotbal

Fanii echipei Sunderland au fost absolut ingroziti atunci cand au vazut ca langa ei, pe stadion, acel adolescent si-a dat linistit pantalonii jos, dupa care s-a asezat intr-o pozitie suspecta.

Cateva clipe mai tarziu acesta a inceput sa isi faca nevoile in public, spre socul tuturor suporterilor prezenti. Martorii au marturisit ca in jurul lui s-a format un cerc, fiindca toata lumea a dorit sa se dea la o parte cat mai rapid.

De asemenea, reprezentantii echipei Sunderland au confirmat incidentul, dar si ca adolescentul a fost rapid saltat de Politie chiar cand pleca de pe stadion, la finalul meciului. Se pare ca gestul acestuia a fost un soi de protest fiindca echipa a suferit o infrangere in acel meci.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 05 dec. 2017, 13:45 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă