Mirele in scaun cu rotile a reusit sa se ridice si danseze cu mireasa, in ziua nuntii! Cei mai buni prieteni i-au sarit in ajutor! VIDEO emotionant

Publicat: 04 Feb. 2019, 12:35 Viral

Un filmulet de la o nunta a devenit viral in mediul online, datorita lectiei puternice de viata pe care o transmite.

Mirele in scaun cu rotile a putut sa danseze cu mireasa lui, dupa ce a fost ajutat de cei mai buni prieteni. Acestia au sarit sa il sustina, la propriu, in cel mai uimitor mod. Totul pentru ca, macar in ziua cea mare, barbatul sa se poata bucura de un dans, asa cum se cuvine.

Imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce au fost postate pe Instagram, de catre unul dintre invitati. Momentul a fost catalogat drept cel mai bun dans de nunta din toate timpurile, si nici nu a implicat vreo coregrafie elaborata.

In filmulet poate fi vazut mirele in scaun cu rotile, impreuna cu noua lui sotie. Acesta e ridicat la scurt timp de catre doi nuntasi, care l-au ajutat sa ii acorde primul dans tinerei in rochie de mireasa. Acestia au dansat pe melodia „Make It To Me”, a lui Sam Smith, in timp ce barbatul isi privea cu drag sotia.

Mirele in scaun cu rotile a reusit sa se ridice si danseze cu mireasaClipele emotionante de la o nunta au fost filmate de catre multi dintre invitati, iar cateva dintre respectivele inregistrari au fost publicate pe retelele sociale. Imaginile au devenit virale si multi dintre internauti s-au aratat impresionati de devotamentul de care au dat dovada nuntatii.

Mirele in scaun cu rotile a fost ridicat si ajutat sa danseze. Nici macar el nu se astepta la un asemenea moment. Drept dovada, l-au coplesit emotiile si aproape a inceput sa planga, cat era purtat pe ringul de dans pe bratele celor mai buni prieteni.

Dansul neconventional al celor doi i-a uimit pe multi pana la lacrimi. Nunta a avut loc recent in Brazilia, iar prietenii au folosit un sistem de prindere pentru a-i putea oferi mirelui si mobilitatea necesara. Barbatul si-a pierdut abilitatea de a merge in urma unui groaznic accident de motocicleta, care s-a petrecut in anul 2014.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 04 Feb. 2019, 12:35 Viral
Pe aceeași temă