Femeia care s-a indragostit de un avion! Planuieste sa se marite cat de curand cu aeronava! :O

Publicat: 02 Feb. 2019, 17:54 Life

Relatiile bizare dintre oameni si obiecte, sau diverse creaturi, nu inceteaza sa ne uimeasca.

Asa se intampla si in cazul unei tinere pe nume Michele Kobke. Ea s-a indragostit de un avion si are de cand sa isi oficializeze relatia. Povestea de dragoste dintre ea si respectiva aeronava pare sa fie desprinsa dintr-o alta dimensiune, dar este realitatea.

Michele, originara din Berlin, se afla intr-o relatie de lunga durata cu un avion. Tanara planuieste sa imbrace rochia alba de mireasa, pentru ca are de gand sa faca si nunta, cat mai curand posibil. Relatia ei bizara a ajuns un subiect foarte discutat, si de curand a intrat si in atentia internautilor.

Povestea femeii care se iubeste cu un avion e presarata cu mult romantism, spune ea. A intalnit aeronava pentru prima oara cu cinci ani de zile in urma, cand a stiut ca e dragoste la prima vedere. Michele Kobke si-a impartasit povestea si a povestit ca a fost pentru prima oara cand s-a simtit astfel.

Femeia care s-a indragostit de un avion

„Ultima oara cand am fost intr-o relatie cu un barbat era in anul 2011. Dar nu era dragoste acolo. Primul meu zbor a fost la sfarsitul lunii noiembrie din 2013 si m-am indragostit de avioane. Am fost entuziasmata de fiecare data cand ma uitam la imagini si clipuri cu avioane”, a marturisit femeia de 29 de ani.

Femeia care s-a indragostit de un avion si planuieste sa se marite

„Schatz (n.r.: numele avionului) este prima mea dragoste. Aceasta este cea mai frumoasa relatie pe care v-o puteti imagina”, a mai explicat tanara. Va incepe sa traiasca intr-un hangar impreuna cu avionul, odata ce va avea loc nunta foarte ciudata. De asemenea, in fiecare seara, ea doarme cu un model de avion in miniatura, ce il reprezinta pe iubitul ei. Ea mai are in obicei si sa doarma cu diverse componente metalice ale avionului, pe care si le-a dus acasa.

Specialistii au explicat ca femeia din Germania care s-a indragostit de un avion sufera, cel mai probabil, de un caz sever de „obiectofilie”. Cei afectati de conditia medicala rara ajung sa dezvolte sentimente foarte puternice de afectiune, atractie, dar si angajament fata de diverse obiecte.

(sursa: storypick.com)

Publicat: 02 Feb. 2019, 17:54 Life
Pe aceeași temă