Calatorul in timp a prezentat o dovada socanta in fata camerei! De ce spune Noah ca a adus cu el asa ceva intr-un borcan, din anul 2030! VIDEO

Publicat: 31 ian. 2019, 16:13 Autor: madalina m. Viral

Calatorul in timp care isi spune Noah, atunci cand apare in fata camerei, a adus o noua dovada.

Barbatul al carui nume real nu a fost prezentat nici pana acum, in mod public, are deja mai bine de un an de zile de cand s-a autointitulat calator in timp. Calatorul in timp spune ca s-a intors din anul 2030 pentru a-i putea averiza pe oameni.

Calatorul in timp a prezentat o dovada socanta in fata camerei

De aceasta data, cand a fost de acord sa povesteasca despre experienta sa, el a marturisit ca este in posesia unui dispozitiv unic ce ar functiona pe baza de nanotehnologie autentica. Marturia bizara oferita de barbat i-a luat pe multi prin surprindere, dar altii nu s-au lasat atat de usor pacaliti.

Asta deoarece sunt multi care il acuza pe Noah ca nu ar fi altceva decat un sarlatan ce incearca sa ii fraiereasca pe oameni. Pentru ca pana acum nu s-au prezentat niciodata dovezi ale faptului ca se poate calatori prin timp, totul e cam greu de crezut.

Calatorul in timp a prezentat o dovada socanta

Totusi, calatorul in timp a prezentat o dovada socanta atunci cand a vorbit in fata camerei. El a povestit ca a ramas blocat in anul 2019, dupa ce o misiune de calatorie prin timp nu i-a reusit. Presupusul calator a impartasit un exemplu de tehnologie, pe care spune ca l-a adus din viitor.

„Ceea ce va voi arata este de fapt nanotehnologia”, a spus Noah, intr-un filmulet facut public pe canalul „Apex TV”, de pe YouTube. Mai apoi, barbatul a scos un borcan de sticla ce continea o substanta similara jeleului, de culoare neagra. Aceasta „nanotehnologie”, adusa din viitor”, se presupune ca ar fi facuta din milioane si miliarde de roboti telescopici.

Momentul bizar a reusit sa starneasca in special hohote de ras, in randul internautilor. Substanta cu pricina pare moale la atingere si nu este deloc maleabila. Totul in ciuda asigurarilor lui Noah ca in anul 2030 este folosita pentru a construi tot soiul de lucruri si pentru a-i vindeca pe oameni.

Din nefericire, insa, demonstratia calatorului prin timp nu a fost una foarte optima. El nu a putut demonstra proprietatile miraculoase ale substantei, pentru ca nu ar fi avut acces la „semnalele 6G”, disponibile numai in viitor.

(sursa: express.co.uk)

Publicat: 31 ian. 2019, 16:13 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×