Locuitorii bogati din Nigeria isi comanda pizza cu avionul! Comenzile speciale sosesc cu avionul din Londra! VIDEO

Publicat: 11 apr. 2019, 11:02 Autor: madalina m. Viral

Cei ultra-instariti din Nigeria au ajuns sa faca uz de extravaganta. Ei isi dau comanda de pizza, care mai apoi soseste in decursul a cateva ore, cu avionul.

Practica nu tocmai comuna a ajuns sa le atraga atentia si autoritatilor. Bogatii Nigeriei isi comanda pizza cu avionul. Oricat de bizar sau hilar ar putea sa sune, reprezinta realitatea din 2019, pentru unii oameni din aceasta tara.

Cel care a semnalat problema a fost chiar ministrul Agriculturii din Nigeria. Acesta sustine ca sunt miliardari in tara sa care isi comanda pizza cu avionul. Bogatii isi fac comanda din Londra si o primesc in dimineata urmatoare. Felurile de mancare sunt transportate din Anglia pana in Nigeria cu ajutorul aparatelor de zbor ale companiei „British Airways”.

Bogatii din Nigeria isi comanda pizza cu avionul!

Un astfel de obicei este considerat drept arogant de catre reprezentantii statului nigerian. Totul a fost dezvaluit de curand, spre uimirea internautilor, noteaza digi24.ro.

Locuitorii bogati din Nigeria isi comanda pizza cu avionul

„Stiti ca sunt nigerieni bogati care isi folosesc telefoanele pentru a comanda pizza din Londra si pentru a aranja transportul acestora la bordul British Airways. Le ridica dimineata de la aeroport. Este o situatie foarte enervanta si noi trebuie sa ne miscam mult mai repede pentru a diminua acest fenomen”, a fost de parere Audu Ogbeh, ministrul Agriculturii din Nigeria.

Nu a fost prezentat niciun exemplu concret de persoane care fac asemenea manevre pentru a obtine o pizza, insa multi s-au intrebat cum reusesc sa ajunga felurile de mancare la ei. Ministrul nigerian nu a dezvalui nici daca miliardarii fac deplasari speciale pentru pizza, pana in Londra, sau daca au angajati care fac acest lucru pentru ei. Barbatul care mananca doar pizza si unt de arahide de 40 de ani

Ministrul Audu Ogbeh a facut aceste comentarii pentru ca in Nigeria exista o dependenta de importuri. Acest fenomen ii afecteaza in special pe argicultorii locali, care nu mai reusesc sa isi vanda marfa. Totodata, ministrul i-a criticat pe nigerienii care apeleaza foarte des la importuri. S-ar parea ca asa ceva este vazut drept un semn al snobismului, dar si a bogatiei, in aceasta tara.

Publicat: 11 apr. 2019, 11:02 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×