Barbatul care se hraneste cu aer! Spune ca nu a mai pus gura pe alimente de cateva luni, dar nu poate renunta la…

Publicat: 12 dec. 2018, 11:05 Autor: madalina m. Viral

Tanarul a povestit ca nu a resimtit vreodata senzatia de foame.

Barbatul care se hraneste cu aer este originar din Marea Britanie, iar recent si-a facut cunoscut stilul de viata nu tocmai comun. Desi ca meserie e livrator de pizza, acesta a marturisit ca nu simte nicio pofta cand vede preparatele pe care trebuie sa le duca la adresele clientilor.

Mai mult, Khai Ho a marturisit ca tot ceea ce consuma sunt „nutrientii din aer”. Barbatul care locuieste in Birkenhead, in apropiere de orasul englezesc Liverpool, a inlocuit alimentele cu sesiuni de meditatii in care doar face exercitii de respiratii.

Barbatul care se hraneste cu aer

Oricat de bizar ar putea suna, in casa lui nu exista absolut nimic de mancare! Atat frigiderul, cat si dulapurile ii sunt goale de cateva luni. Barbatul care se hraneste cu aer nu poate renunta, insa, la un singur obicei. El spune ca a renuntat la mancare, in adevaratul sens al cuvantului, de trei luni de zile. Din cand in cand, insa, prefera sa mestece o singura mentosana.

Lui Khai Ho, barbatul care se hraneste cu aer, ii sunt suficiente doar 100 de calorii, pe saptamana. Diferenta la nivel fizic nu poate fi observata, potrivit acestuia, pentru ca se mentine foarte bine si nici nu a slabit, in ciuda lipsei de alimente.

Barbatul care se hraneste cu aer

Acesta cantareste in prezent peste 82 de kilograme. In copilarie, adesea refuza sa manance impreuna cu familia, iar parintii credeau ca sufera vreo boala. In ultimii 4 ani, barbatul a renuntat adesea sa consume orice tip de aliment, iar pana acum recordul sau este de 3 luni de zile.

„Mama isi facea mereu griji pentru faptul ca nu mananc. Si acum imi gateste si imi aduce de mancare, dar ii spun mereu sa nu se oboseasca, pentru ca nu ma voi atinge de acele preparate. Resimt o stare incredibila daca nu mananc, sunt mai lucid, iar mintea mea e mult mai activa, fata de cum era inainte”, a povestit barbatul care se hraneste cu aer.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 12 dec. 2018, 11:05 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×