S-a furat mortul! O dubă a unei firme de pompe funebre a fost prăduită de hoți. Bărbații au plecat cu tot cu cadavru

Publicat: 12 Feb. 2021, 13:01 Arhiva

O situație mai puțin întâlnită în lume a avut loc chiar în cursul zilei de ieri, joi, într-un oraș din Statele Unite ale Americii.

Să vezi și să nu crezi! Hoții au furat o mașină de pompe funebre în cursul zilei de ieri, joi. Incidentul a avut loc în Statele Unite ale Americii, în zona ului magazin din St. Louis. Dar cum s-a întâmplat, de fapt, totul? Hoții au văzut șoferul dubei de pompe funebre oprind în fața unui magazin în jurul orei 10 dimineața, în timp ce se afla cu cadavrul în mașină. Atunci când a intrat în magazin, șoferul a lăsat mașina pornită, iar atunci când a revenit a avut parte de șocul vieții: autoturismul a dispărut… cu tot cu mort.

Au furat duba și mortul, iar acum sunt de negăsit

A anunțat imediat autoritățile, iar oamenii legii au demarat ancheta. Nu au găsit hoții și nici trupul neînsuflețit al femeii care se afla în duba de pompe funebre. Și acum se încearcă găsirea vinovaților, dar și a femeii decedate. Este vorba despre un bărbat și o femeie care au fost surprinși pe camerele de luat vederi de la magazinul în care șoferul a intrat. Firma de pompe funebre a refuzat să comenteze incidentul la solicitarea jurnaliștilor de la CNN.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 12 Feb. 2021, 13:01 Arhiva
Pe aceeași temă