Șocant. De ce un puști de 12 ani a înghițit 54 de bile magnetice. Mama lui și-a făcut cruce

Publicat: 10 Feb. 2021, 08:59 Arhiva

O situație absolut șocantă a avut loc într-o familie! Un minor în vârstă de 12 ani a înghițit 54 de bile magnetice, cu ideea de a face un ”experiment”. Însă, experimentul l-a băgat în spital.

Un băiețel în vârstă de 12 ani a fost la un pas de moarte, după ce a înghițit 54 de bile magnetice în două părți. Minorul a vrut să facă un experiment pentru a deveni ”magnetic”. Rhiley Morrison a început să înghită bilele începând cu data de 1 ianuarie 2021, în două părți. Puștiul de 12 ani dorea să vadă cum va atrage metalul și cum arată bilele după ce le va elimina la toaletă.

Dar corpul nu a ”ținut” cu el, evident. Bilele magnetice s-au unit între ele și nu au mai reușit să treacă prin sistemul digestiv. Băiețelul s-a dus imediat la mama lui pentru a o trezi din somn și să-i zică faptul că a înghițit două bile magnetice. În realitate, însă, erau 54, lucru pe care l-au aflat împreună la doctor.

Minorul de 12 ani a fost la un pas de moarte

În toiul nopții, micuțul Rhiley, în vârstă de 12 ani, a fost dus de urgență la spital de către mama sa. Medicii i-au făcut o radiografie la stomac și au constatat bilele magnetice care se uniseră în organismul băiatului. Metalul începuse deja să îi ardă stomacul, așa că riscul că ar fi putut muri era destul de mare. Medicii l-au băgat pe minor imediat în operație. Timp de șase ore, doctorii i-au scos din stomac bilele magnetice.

Apoi, timp de zece zile, micuțul a stat în spital și a vomitat un lichid verde. Bila lui era afectată. După două săptămâni a fost externat.

”Rhiley este pasionat de știință, îi plac experimentele, iar într-un final a recunoscut că a înghițit magneții pentru a vedea dacă obiectele de cupru i se lipesc de burtă. E o prostie, dar este un copil și copiii fac prostii. S-a gândit că o să fie distractiv când bilele vor ieși pe partea cealaltă”, a declarat mama acestuia, potrivit publicației Metro.

„A fost îngrozitor să-l văd trecând prin asta, mai ales că din cauza regulilor COVID, nu am putut să-l văd deloc în perioada cât a stat în spital”, a mai spus ea.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 10 Feb. 2021, 08:59 Arhiva
Pe aceeași temă