Un celebru influencer, anchetat după ce a lansat o provocare extremă pe TikTok. O fetiţă de 10 ani a murit în urma acesteia

Publicat: 29 ian. 2021, 10:14 Autor: Hermina Hagianu Arhiva
Un celebru influencer, anchetat după ce a lansat o provocare extremă pe TikTok. O fetiţă de 10 ani a murit în urma acesteia

Poliţia italiană începe anchetarea unui influencer din Sicilia. O fetiţă de 10 ani a murit după o provocare pe TikTok.

Potrivit La Stampa, influencerul are 48 de ani şi este din provincia Siracuza. După ce i-au monitorizat contul de Tik Tok, anchetatorii au identificat un link, atribuibil profilului influenceriţei din Sicilia, cu imagini care surprind o provocare între o femeie şi un bărbat. Ambii îşi înfăşoară complet feţele, inclusiv nasul şi gura, cu bandă adezivă transparentă, în aşa fel încât să nu poată respira.

Videoclipul a fost considerat de anchetatori ca fiind „extrem de periculos”, deoarece este vizibil pentru toţi utilizatorii fără restricţii, inclusiv de minori, aşa cum s-a întâmplat recent cu provocări similare, astfel a fost eliminat de pe Tik Tok.

Anchetatorii au constatat că, de-a lungul timpului, celebrul tiktoker a publicat şi numeroase alte provocări video cu acelaşi conţinut, care i-au permis să câştige popularitate şi aprecieri de la 731.000 de adepţi de vârste diferite.

Cum a murit tânăra de 10 ani

Antonella, în vârstă de 10 ani, care a participat la o provocare de tip ”blackout challenge” pe TikTok, a mers în baie unde şi-a legat o curea de gât pentru a sta cât mai mult timp fără să respire, în timp ce se filma cu telefonul.

Sora ei de cinci ani a fost cea care i-a descoperit trupul inconştient, miercuri seara. Deşi fetiţa a fost transportată imediat la Spitalul de Copii din Palermo de către părinţi, ea nu a supravieţuit, potrivit Today24.

Părinţii au povestit presei că o altă soră a Antonellei, în vârstă de nouă ani, a fost cea care le-a explicat ce s-a întâmplat: „Antonella juca jocul asfixierii”.

Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori, care vor trebui să stabilească dacă Antonella a fost în direct cu alţi participanţi, dacă cineva a invitat-o ​​să participe la provocare sau dacă a realizat acest videoclip pentru un prieten sau alte cunoştinţe.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 ian. 2021, 10:14 Autor: Hermina Hagianu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă