Apa dintr-un aisberg a disparut in mod misterios, peste noapte! De ce a fost implicata rapid si politia!

Publicat: 24 Feb. 2019, 13:12 News 4

In acest caz bizar a fost implicata si politia, dupa ce s-a constatat ca apa dintr-un aisberg a disparut, pur si simplu. La asta nu se astepta nimeni...

Blocul imens de gheata pare sa se fi topit, in mod misterios, peste noapte. Totodata, lucrurile s-au petrecut la un depozit ce ii apartine unui producator de votca din Canada. Un angajat a constatat ca apa dintr-un aisberg a disparut si a sunat de urgenta la politie.

S-ar parea ca este vorba despre nu mai putin de 30.000 de litri de apa, ce proveneau dintr-un aisberg. Politia ancheteaza acum posibilitatea unui furt foarte ciudat. De asemenea, neregula surprinzatoare a fost constatata abia luni, dupa un weekend intreg in care nimeni nu s-a asigurat ca totul decurge in regula la fabrica de votca.

Desi pare un caz ce s-ar putea petrece doar in filme, iata ca disparitia apei a fost confirmata si de CEO-ul companiei cu pricina. David Meyers a povestit ca totul i-a fost relatat de catre unul dintre angajati. Barbatul descoperise ca fusesera pagubiti cand a observat ca unul dintre rezervoare a fost complet golit.

Apa dintr-un aisberg a disparut in mod misterios, peste noapte

Valoarea daunei s-ar inregistra undeva intre 9.000 si 12.000 de dolari canadieni, a mai anuntat oficialul companiei. Barbatul care detine firma producatoare de votca vrea sa afle cat mai rapid ce s-a intamplat. Depozitul in care s-a produs intamplarea hilara era localizat in regiunea istorica Port Union din Toronto, noteaza descopera.ro.

Apa dintr-un aisberg a disparut practic peste noapte, dupa ce au fost furati 30.000 de litri. Autoritatile canadiene au precizat ca cineva ar fi putut sa dispara cu lichidul aparent valoros daca ar fi umplut un vagon cisterna.

Apa glaciara era asigurata de catre firma, dar in momentul de fata, episodul i-a bagat pe oameni intr-un mare impas. Ei ar putea sa nu isi poata produce licoarea spirtoasa deoarece apa din aisbergul gigantic se putea colecta doar primavara. Asta deoarece blocurile de gheata apar anual pe coastele proviciniei canadiene Newfoundland si Labrador. Zona poarta denumirea populara de aleea aisbergurilor.

Publicat: 24 Feb. 2019, 13:12 News 4
Pe aceeași temă