Credea ca mama lui a murit la nastere si a ajuns la orfelinat. Barbatul a aflat adevarul dupa 43 de ani si s-a cutremurat. Ce se intamplase de fapt VIDEO

Publicat: 02 apr. 2018, 17:00 Autor: madalina m. Life

Barbatul credea ca mama lui biologica nu mai e in viata.

Pe nume Vance McElhinney, barbatul a crezut ca femeia care i-a dat viata a murit la nastere, pentru ca toata lumea i-a spus asta, atunci cand el a mai crescut. Primii ani din viata i-a petrecut insa intr-un orfelinat.

Ajuns acum la varsta de 43 de ani, barbatul a aflat adevarul despre mama sa si s-a cutremurat. Acesta a descoperit ca femeia e inca in viata, asa ca a mers sa o cunoasca pentru prima oara. Imaginile care au rezultat in urma acelui moment au fost cat se poate de emotionante.

Credea ca mama lui a murit la nastere si a ajuns la orfelinat

Vance McElhinney nu si-a cunoscut niciodata mama. Pana de curand el credea ca femeia care i-a dat viata a murit in timpul nasterii sale, iar astfel acesta a ajuns sa isi petreaca anii copilariei intr-un orfelinat.

Originar din Vietnam, barbatul a fost trimis in Marea Britanie in anul 1975, in urma unei misiuni de salvare ce avusese loc in locul in care se afla. Pe atunci, foarte multi copii au fost trimisi departe de tara natala, fiind in pericol de moarte pentru ca zona era una de razboi.

Desi a avut sansa sa inceapa o viata noua si a fost rapid adoptat de o familie din Irlanda de Nord, barbatul a incercat sa descopere ce s-a intamplat cu mama sa, despre care multa lume i-a povestit ca ar fi murit de zeci de ani. In urma unui test ADN, insa, Vance McElhinney a descoperit cine e femeia si a avut un soc atunci cand i s-a spus ca e inca in viata.

In plus, Vance McElhinney a descoperit totul despre mama sa si dupa ce un var care inca se afla in Vietnam l-a contactat pe Facebook. Stiind ca nimeni din familia sa de acolo nu mai traieste, barbatul de 43 de ani a fost determinat sa descopere adevarul.

Ceva mai sceptic la inceput, barbatul a fost de acord sa faca un test ADN care sa ii confirme daca o femeie pe nume Le Thi Anh, in varsta de 64 de ani, e intr-adevar mama sa. Atunci cand rezultatul a fost unul pozitiv, Vance McElhinney a mers sa isi cunoasca pentru prima data mama biologica, un moment pe care il asteptase toata viata.

„Doar i-am spus buna, mama, iar ea a inceput sa planga incontrolabil pentru cateva minute. In acele momente n-am mai avut niciun dubiu ca femeia din fata mea e intr-adevar mama. Ma aflam de 10 zile deja in Vietnam, dar ea a stiut de mine abia cu 30 de minute inainte sa ma intalneasca”, a povestit barbatul.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 02 apr. 2018, 17:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă