Au facut o descoperire care i-a lasat cu ochii in lacrimi cand s-au uitat printr-un album cu poze vechi. Sunt casatoriti de peste 10 ani, dar abia acum au aflat adevarul

Publicat: 13 Mar. 2018, 16:55 Life

Doi tineri au facut o descoperire incredibila cand s-au uitat peste cateva poze vechi.

Cuplul originar din China habar nu avea ca legatura dintre ei pare sa fi fost una predestinata. Cei doi au aflat insa adevarul atunci cand au rasfoit un album cu poze din tinerete. Cand au observat totul, acestia au inceput sa planga de emotie.

Povestea lor de dragoste e una incredibila si desi sunt casatoriti si au si copii, domnul Ye si doamna Xue, originari din Chengdu, nu par sa fi stiut chiar totul unul despre altul, asa cum au crezut initial.

Ce adevar au descoperit acesti soti cand s-au uitat intr-un album cu poze vechi

Cei doi tineri nu au pastrat secret faptul ca se cunoscusera deja, fara sa isi dea seama, cu 11 ani inainte sa se casatoreasca. S-a intamplat doar sa nu isi dea seama de acest lucru, dar au descoperit totul cand au rasfoit un album cu poze mai vechi.

In anul 2000, cu 11 ani inainte sa isi spuna „Da”, in fata altarului, cei doi s-au intalnit din intamplare, foarte aproape de monumentul „May Fourth Square”, din orasul Qingdao. Chit ca nici macar nu si-au vorbit, cei doi tineri par sa isi fi marcat destinul unul altuia intr-un mod cu mult mai incredibil.

Ye si Xue si-au facut aceeasi fotografie in fata acelui obiectiv turistic. Pe langa asta, barbatul apare in poza sotiei sale, undeva pe fundal, dar niciodata nu a stiut acest lucru. Abia cand au rasfoit un album cu poze mai vechi au realizat acest lucru.

Ce adevar au descoperit acesti soti cand s-au uitat intr-un album cu poze vechi

Desi isi povestisera ca vizitasera orasul Qingdao in acelasi timp, sotii din China nu s-au gandit vreodata ca ar fi putut sa faca asta chiar in sincron perfect. Prima lor intalnire pare sa fi fost insa una predestinata.

Chiar si prietenii sau rudele celor doi au fost de parere ca acestia erau, in mod clar, meniti sa fie impreuna si ca la mijloc ar fi mana destinului. Totodata, tinand cont si de faptul ca in China sunt peste 1 miliard de locuitori, sansele ca acestia chiar sa se intalneasca o a doua oara si sa se casatoreasca par intr-adevar aproape imposibile.

Cei doi soti au dat peste acel album cu poze vechi in momentul in care au mers in vizita la mama tinerei. Atunci au realizat si ei ca intr-adevar coincidenta e una absolut incredibila si nu se asteptau la una ca asta.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 13 Mar. 2018, 16:55 Life
Pe aceeași temă