S-au indragostit unul de altul inca de la prima intalnire! Barbatul a invitat-o la o cina romantica, insa tanara a observat ceva ciudat la mainile lui. Abia peste 4 luni a aflat cruntul adevarat. Ce avea partenerul ei

Publicat: 26 Feb. 2018, 19:19 News 3

Dragostea adevarata si sincera nu tine cont de nimic! Steve si Hope Dezember sunt doi tineri care s-au indragostit nebuneste unul de celalalt inca de la prima intalnire.

Ca sa o cucereasca, barbatul a pregatit o cina romantica, la lumina lumanarilor. Totul se intampla la inceputul anului 2011. Cand Hope a ajuns acasa la Steve, a ramas uimita sa vada ce pregatise  iubitul ei special pentru ea.

Insa un lucru i-a atras atentia in mod deosebit. Steve s-a chinuit cateva minute sa deschisa o sticla de vin si mainile ii tremurau ingrozitor. Atat de rau, incat sticla de vin i-a alunecat din maini si s-a spart pe podea.

Steve, in varsta de 28 de ani, mai avusese aceste simptome si inainte de intalnirea cu Hope, insa nu le daduse importanta, desi consultase mai multi medici, care nu i-au dat niciun diagnostic. Vestea crunta avea sa vina la patru luni de cand o cunoscuse pe iubita lui. Suferea de o boala cronica, mai exact scleroza laterala amiotrofica.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Feb. 2018, 19:19 News 3
Pe aceeași temă